Yandex Metrica

SGK'dan deprem bölgesinde eczaneden ilaç alacaklar için yeni adım!  

SGK'dan deprem bölgesinde eczaneden ilaç alacaklar için yeni adım!  

  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından deprem bölgesinde eczaneler için özel tanımlama yaparak ilaçlara erişim kolaylaştırıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:25

SGK,10 ili etkileyen deprem bölgesinde eczacılar ve vatandaşlar  için ilaçlara erişimi kolaylaştırmak için yeni bir adım attı.  Eczaneler bu bölgelerde “484” kodunu girdiğinde vatandaşlar ilaçlarını kolay temin edebilecek. 

Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler: Hukuk dışı söylemler gerekli cevabı bulacaktır Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler:... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR İLAÇLARINI KOLAYLIKLA ALABİLECEK

Devlet kurumları depremden etkilenen vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Bölgede deprem nedeniyle çadırlara yerleştirilen çocuk, genç, yaşlı ve kronik rahatsızlıklarından dolayı kullandıkları ilaçlar da göçük altında kaldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bu bölgelere özel tanımlama yaparak eczaneler "484" koduyla reçete girebiliyor. TC kimlik numarası ile eczaneye başvuranlar vatandaşlar böylece ilaçlarını kolaylıkla temin edebilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading