Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile Mert Demir sevgili mi?

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile Mert Demir sevgili mi?

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in ilişkisi hakkında meraklar devam ediyor. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanlarda şarkıcı Mert Demir ile sık sık anılıyor. İki isim baş başa Milano'da tatil yaptı. Peki, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile Mert Demir sevgili mi? 

Gündem

24.04.2024, 09:55

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in ilişkisi hakkında meraklar sürüyor. Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile anılmakta. Peki, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile Mert Demir sevgili mi? 

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

SERENAY SARIKAYA İLE MERT DEMİR AŞK MI YAŞIYOR?

Son dönemde Aile dizisinde rol alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı uzun süredir şarkıcı Mert Demir ile anılıyor. İkilinin arasında çıkan aşk iddialarına sessiz kalan fakat sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken çift, Milano'da geçirdikleri tatilden dönüşlerinde baş başa görüntülendi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: 3 ilde ücretsiz toplu taşıma kararı Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: 3 ilde ücretsiz toplu taşıma... Haberi Görüntüle

SERENAY SARIKAYA İLE MER DEMİR SEVGİLİ Mİ?

Muhabir Online'da yer alan habere göre, Türkiye'ye birlikte gelen ikiliden Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının olduğunu fark edince sevgilisi Mert Demir'i valiz kısmında beklemesi konusunda uyardı. Valizlerini alıp havalimanından çıkan Sarıkaya, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen özel hayatıyla ilgili konuşmak istemedi. Güzel oyuncu, 15 dakika sonra çıkış yapan Mert Demir'in ardından basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading