Yandex Metrica

Şenol Güneş Güney Kore Milli Takımını mı çalıştıracak? Güney Kore teknik direktörü mü oldu? Korece öğrenmeye mi başladı?

Türkiye Süper Lig'de Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş'ta başarılı olamamıştı. 6 Ekim 2023 tarihinde Beşiktaş ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Şenol Güneş, Güney Kore milli takımını çalıştırmak için aday oldu. Peki Şenol Güneş Güney Kore Milli Takımını mı çalıştıracak? Güney Kore teknik direktörü mü oldu? Korece öğrenmeye mi başladı?

Gündem

07.03.2024, 15:23

Türkiye Süper Lig'de Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş'ta başarılı olamamıştı. Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki rakibi Lugano ile gerçekleşen maç sonucunda Beşiktaş'ta başarılı olamayan Şenol Güneş, karşılıklı olarak Beşiktaş ile yollarını ayırmıştı.

Başarılı teknik adam Şenol Güneş, ''Bu zor dönemde ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm Bir değişiklik olmalıydı, yeniden yeni bir heyecanla yola devam edilmeli. Bütün kulvarlarda hala başaracak; güç, umut ve güven var. Bir aile olan Beşiktaş tekrar başarılı olacaktır. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş'a yarar sağlamaz'' ifadelerini kullanmıştı.

Emine Erdoğan'dan atıksız alışverişi teşvik eden markete ziyaret Emine Erdoğan'dan atıksız alışverişi teşvik eden markete ziyaret Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ GÜNEY KORE MİLLİ TAKIMINA TEKNİK DİREKTÖR MÜ OLDU?

KBS'de yer alan habere göre, Güney Kore Futbol Federasyonu Şenol Güneş ile görüşmeler halinde. Peki Şenol Güneş Güney Kore Milli Takımını mı çalıştıracak? Güney Kore teknik direktörü mü oldu? Korece öğrenmeye mi başladı?

Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ GÜNEY KORE'DE TAKIM MI ÇALIŞTIRACAK?

KBS'nin haberine göre Güney Kore Futbol Federasyonu'nun teknik direktörlük teklifi götürmesi halinde Şenol Güneş teklife sıcak bakıyor.

Şenol Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek'in Korece öğrenmeye başladığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading