Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar ile depremzede arasında duygulandıran diyalog: Gidin uçaklarımızı uçurun!

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası bölgeye büyük destek veren BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve bir depremzede arasındaki konuşma, izleyenlerin boğazını düğümleyecek cinsten.

Gündem

28.02.2024, 15:34

Asrın felaketi sonrası Türkiye tek yürek olurken yardım kampanyaları da devam ediyor.

9 Şubat itibarıyla depremzedeler için 655 milyon liralık nakdi ve insani yardım yapan BAYKAR, şimdi de 1000 konut bağışında bulunacağını duyurdu.

Bölgede büyük bir çalışma başlatan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar gece gündüz demeden depremzede vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

"BU YARAYI SARMADAN HİÇBİR YERE GİTMEK YOK"

Depremin ilk anlarından itibaren bölgedeki vatandaşlara destek sağlayan Bayraktar'ın depremzede bir vatandaşla arasında geçen diyalog izleyenleri duygulandırdı.

Depremzede vatandaş, Selçuk Bayraktar'a yönelerek, "Arkanızdayız. Burada zaman harcamayın, gidin uçaklarımızı uçurun" dedi.

Selçuk Bayraktar ise depremzede vatandaşa sarılarak, "Bu yarayı sarmadan hiçbir yere gitmek yok" şeklinde karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading