Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar duyurdu! Yeni projesi “Devrim olacak”

Selçuk Bayraktar duyurdu! Yeni projesi “Devrim olacak”

BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, yeni hedefini ve projelerini açıkladı. Bayraktar, uzun vadedeki hedefin uçan taksi droneların olduğunu belirterek "Şehir içi ulaşımda devrim olacak.” dedi.

Gündem

04.04.2024, 11:41

BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, uzun vadede hedeflerinin uçan taksi dronlar olduğunu açıkladı. Suriye, Irak, Libya ve Karabağ'da gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Türk SİHA'larının ardından Selçuk Bayraktar, yeni projesi olan taksi dronlar hakkında konuştu.

İngiliz Reuters haber ajansına konuşan TB2 ve Akıncı'yı tasarlayan BAYKAR Savunma Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, uzun vadedeki hedefin uçan taksi droneların olduğunu belirterek "Şehir içi ulaşımda devrim olacak.” diyerek sevindiren haberi açıkladı.

Selçuk Bayraktar, "Bayraktar TB2 yapması gerekeni yapıyor. En gelişmiş uçaksavar sistemleri ile gelişmiş topçu sistemleri ve zırhlı araçlardan bazılarını ortadan kaldırıyor. Bu nedenle tüm dünya müşterimiz haline geldi" diyen Bayraktar, Türk insansız hava araçlarına gösterilen talebe dikkati çekti.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

HEDEF: TAKSİ DRONLAR

Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağı Kızılelma'nın ilk uçuşunu, gelecek yıl yapmasının planlandığını, TB3'ün de yakın zamanda uçuş denemelerine başlayacağını açıkladı.

Öte yandan Bayraktar İHA'ları Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dikkatini çekmiş ve Savunma Bakanlığı, savaşın başladığı 24 Şubat'tan bu yana kamuoyuna yaptığı açıklamalarda en az 45 defa gündeme getirmişti.

Selçuk Bayraktar, BAYKAR Teknoloji'nin yılda 200 TB2 ürettiğini de ifade ettti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading