Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar'dan planörcü Merdan Yanardağ'a cevap: SİHA'lar Kandil'i vuruyor, en çok ses bundan çıkıyor

Selçuk Bayraktar'dan planörcü Merdan Yanardağ'a cevap: SİHA'lar Kandil'i vuruyor, en çok ses bundan çıkıyor

Son dakika haberi... Türkiye'ye SİHA teknolojisinde çağ atlatan isimlerden Selçuk Bayraktar, dünyada en fazla ülkenin kullandığı Türk SİHA'larını küçümsemeye çalışan Merdan Yanardağ'a çarpıcı bir cevap verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:55

Dünyanın gıpta ettiği Türk SİHA'larına 'planör' diyen ve yüzde 70'inin dış kaynaklı olduğunu iddia eden gazeteci Merdan Yanardağ'da Selçuk Bayraktar'dan cevap geldi. Türkiye'ye SİHA teknolojisi konusunda çağ atlatan isimlerden olan Bayraktar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin SİHA'larla Kandil'i vurdukça Yanardağ'ın feryat ettiğine dikkat çekerek şunları yazdı:

"Katranı kaynatsan olur mu şeker,
Cinsini sevdiğim cinsine çeker...

TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla Kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. 

Sebeb-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle birşey..."

Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın neyi oluyor? Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın... Haberi Görüntüle

MERDAN YANARDAĞ'IN SKANDAL SÖZLERİ

Teröre büyük darbe vurmuş silahlı insansız hava araçlarını küçümsemek isterken milyonların alay konusu haline gelen Merdan Yanardağ, önceki gün TELE1 televizyonunda şu ifadeleri sarf etmişti:

"Selçuk Bayraktar... Sayın AKP Genel Başkanı'nın damadı... Onun Türkiye'deki SİHA ve İHA üreten... Bunlar planör, oyuncak uçak gibi düşünün yani. Bir uçak teknolojisi filan değil böyle, ileri teknoloji filan değil. Yüzde 70'i zaten dışarıdan gelmiş, montajla sağlanıyor ama her neyse, sonuçta bir sanayi evet. Ama öyle yerli ve milli filan değil, montaj sanayi..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading