Yandex Metrica

Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi?

Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi?

DEM Parti'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın son durumu merak ediliyor. Demirtaş hakkında son alınan karar ve serbest bırakılıp bırakılmadığıyla ilgili bilgi arayışı sürüyor. Peki, Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi?

Gündem

30.04.2024, 04:58

Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi, Kobani davasında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 18 tutuklunun tahliye talebinin sonucu merak ediliyor. Peki, Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi?

Bugün 1 Mayıs'ta kuyumcular açık mı, kapalı mı? İstanbul'da resmi tatillerde kuyumcular çalışıyor mu? Bugün 1 Mayıs'ta kuyumcular açık mı, kapalı mı? İstanbul'da resmi... Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DEMİRTAŞ SERBEST Mİ KALDI?

Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi, Kobani davasında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 18 tutuklunun tahliye talebini reddetti ve dava 16 Mayıs'a ertelendi. Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı Kobani Davası'nın 82'nci duruşması Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Sincan Cezaevi'nde gerçekleştirildi. Duruşmada sanıkların tutukluluk durumları incelendi.

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DEMİRTAŞ KOBANİ DAVASI ERTELENDİ Mİ?

Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davada, mahkeme tutukluluk incelemesine ilişkin kararını açıkladı. Mahkeme, tutuksuz yargılanan sanıkların adli kontrollerinin kaldırılması talebini reddetti ve tutuklu yargılanan 18 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşma, kararın açıklanması için 16 Mayıs'a ertelendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading