Yandex Metrica

Sitede Ara

Seferler başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara-Elmadağ tren hattı start veriyor

Seferler başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara-Elmadağ tren hattı start veriyor

Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlayacağını duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Ankara Elmadağ arasında her gün 6 seferin yapılacağını bildirdi. Ayrıca Tren seferlerinde bilet fiyatlarını da en uygun düzeyde tuttuklarını vurgulayarak,  "İnsanımız trenle yapılan seyahatin konfor ve güvenine alıştı. Bizler de vatandaşlarımızın konforu, vatandaşımızın güveni için Türkiye'nin dört bir yanını demiryolu ağları ile birleştirmeye, yeni tren seferleri ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem

14.04.2024, 09:16

Ankara-Elmadağ tren hattına ilişkin açıklamamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, demiryollarını devlet politikası olarak ele aldıklarını ve öncelikli sektörlerin en başında tuttuklarını belirterek, demiryollarında önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

ANA YURT DEMİR AĞLARLA ÖRÜLDÜ

Sözlerine devam eden Uraloğlu demiryolu projeleriyle Türkiye’nin dört bir yanını raylı sistem ağlarıyla bağladıklarını ifade ederek, "Son 22 yılda ülkemizde demiryollarında ciddi yatırımlarla, iyileştirme, yenileme ve kalkınma hamleleriyle Türkiye’nin adeta çehresini değiştirdik. Ana yurdumuzu gerçekten demir ağlarla ördük" şeklinde konuştu.

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

22 YILDA 57 MİLYAR DOLAR YATIRIM

Mevcut tüm demiryolu hatlarının tamamen yenilendiğini, yüzde 60’tan fazlasının ise sinyalli hale getirildiğini belirten Uraloğlu, son 22 yılda demiryollarına 57 milyar dolar üstünde yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Haberi Görüntüle

2 BİN 252 KİLOMETRE HIZLI TREN

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu ayrıca 2002 yılında 10 bin 948 km olan hat uzunluğunu, şu anda 13 bin 919 kilometreye yükselttiklerini ve 2 bin 252 kilometre hızlı tren hattı inşa ettiklerini ifade etti.

Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA 6. DÜNYADA 8.

Açıklamalarına devam eden Bakan Uraloğlu, "Ülkemizi, yarım asırlık hayalimiz olan Yüksek Hızlı Tren işletmeciliği ile tanıştırdık ve Avrupa’da 6’ncı, Dünya’da 8’inci yüksek hızlı tren işletmecisi yaptık. Demiryollarına yaptığımız yatırımların sonuçlarını da aldık." şeklinde konuştu.

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

SEFERLER BAŞLIYOR

"Artık vatandaşlarımız seyahatlerinde demiryollarını tercih etmeye başladı" diyerek sözlerine devam eden Uraloğlu, "Vatandaşlarımızın isteğiyle son dönemde birçok hatta yeni sefer başlattık. Bunların en sonuncusu da Ankara -Elmadağ arası yeni seferlerimiz oldu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden?... Haberi Görüntüle

ANKARA-ELMADAĞ'A GÜNDE 6 SEFER OLACAK

TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından işletilen Ankara-Kayseri-Kars güzergahında Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren Seferi’ni 21 Mart’ta başlatacaklarını ifade eden Bakan Uraloğlu, "Bölgesel Tren Seferi Ankara-Elmadağ ve Elmadağ-Ankara arasında her gün 6 sefer olarak düzenlenecek. Gelen talepler neticesinde sefere koyduğumuz Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni, 21 Mart tarihinden itibaren işletilmeye başlayacak." dedi.

Sözlerine devam eden Uraloğlu, "Her gün aralıksız olarak 6 sefer yapacak olan trenlerimiz ile vatandaşlarımız Ankara Elmadağ arasında konforlu yolculuk etme şansı bulacak. Ankara-Elmadağ Bölgesel Trenimiz 136 koltuk kapasiteli dizel setlerden oluşacak” ifadelerini kullandı.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi! Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular... Haberi Görüntüle

ANKARA-ELMADAĞ ARASI 40 DAKİKA 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni’nin her gün Ankara’dan 06:10, 12:25 ve 17:40 saatlerinde, Elmadağ’dan Ankara’ya ise 07:20, 13:30 ve 18:55 saatlerinde hareket edeceğini belirtti.

Açıklamalarına devam eden Uraloğlu, "Hareket saatleri vatandaşların ihtiyacına göre belirlendi. Seyir süresi ise 40 ila 45 dakika olacak. Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni sadece Kayaş İstasyonu’nda bir dakikalık bekleme yapacak." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda öğretmen ataması yapılacak Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda... Haberi Görüntüle

ANKARA ELMADAĞ TREN SEFERLERİ KAÇ TL?

"Tren seferlerinde bilet fiyatlarını da en uygun düzeyde tuttuk. Tam parkur ücretinin 55 TL, diğer istasyonlar için ise 40 TL olarak belirlendik." diyerek sözlerine devam eden Uraloğlu, "İnsanımız trenle yapılan seyahatin konfor ve güvenine alıştı. Bizler de vatandaşlarımızın konforu, vatandaşımızın güveni için Türkiye’nin dört bir yanını demiryolu ağları ile birleştirmeye, yeni tren seferleri ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading