Yandex Metrica

Seçim öncesi apar topar hizmete sokuldu! İzmir'de metro açıldı işçilerin maaşı ödenmedi!

Seçim öncesi apar topar hizmete sokuldu! İzmir'de metro açıldı işçilerin maaşı ödenmedi!

Gerek altyapı sorunu, gerek yolsuzluklarla ön plana çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimi seçimlere sayılı günler kala vatandaşın gözünü boyamak için  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle 287 milyon Avroya mal olan Üçkuyular - Narlıdere Metrosunu hizmete soktu.  Metroyu apar topar hizmete sokan Soyer, inşaatının yapımında çalışan sendikalı işçilerin ise maaşlarını ödemediği ortaya çıktı.   

Gündem

23.04.2024, 19:56

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle 287 milyon Avroya mal olan Üçkuyular - Narlıdere Metrosunu hizmete soktu. Ancak Metro inşaatının yapımında çalışan sendikalı işçiler geç ve eksik yatan maaşlarını protesto ederek greve gitti. 

Kötü koku cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da aranan genç adamın cesedi tesadüfen bulundu! Kötü koku cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da aranan genç adamın cesedi... Haberi Görüntüle

HALUK LEVENT'E KONSER VERDİRDİ 

Soyer, metro inşaatında çalışan işçilerin maaşlarını ödemek yerine konserlere İzmir'in kaynaklarını çarçur etmeye devam etti. Soyer, metro açılışında da Haluk Levent'e konser verdirdi. Metro inşaatının yapımında çalışan sendikalı işçiler geç ve eksik yatan maaşlarını protesto ederek iş bıraktı.

The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon çıkacak mı? The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon... Haberi Görüntüle

İŞÇİLER İŞİ BIRAKTI 

İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası (İYİ-SEN), geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Narlıdere Metrosu'nda çalışan üyelerinin iş bıraktığını duyurdu.

Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu? Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük... Haberi Görüntüle

"İŞÇİLER KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRILIP KAPI DIŞARI EDİLDİ"

Sendika, taşeron firma Met Mühendislik bünyesindeki çalışan işçilerin maaşlarının geç ve eksik yatmasından kaynaklı eylem yaptığını açıkladı.

Sendika tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"İzmir Narlıdere metro şantiyesinde Met Mühendislik bünyesinde çalışan üyelerimiz sürekli geç ve eksik yatan ücretleri için bugün şantiyede iş bırakarak eyleme başladılar. İnşaat işçisini köle gibi çalıştırıp sonra hakkını vermeden kapı dışarı etmeye çalışanlara en iyi cevabı örgütlü mücadelemizle vereceğiz."

AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi de Türk aile yapısını hedef almıştır AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi... Haberi Görüntüle

YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEDİ 

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimler arasında bulunan mevcut belediye başkanı Tunç Soyer, partinin yeni lideri Özgür Özel tarafından İzmir'e aday gösterilmedi. 

Belediye başkan adaylarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belirlediği partide Tunç Soyer'in yerine gösterilen aday, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Partisi tarafından denklemden silinmesine tepki gösteren Soyer, CHP'nin aday belirleme süreçlerinde eksiklik ve hatalar olduğunu belirtmekle yetinmişti. 

Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın annesinden Erdoğan'a duygulandıran mesaj! Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın... Haberi Görüntüle

SOYER KONSERLERE HARCADIĞI PARALARLA ÖN PLANA ÇIKTI 

Belediye başkan adaylarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belirlediği partide Tunç Soyer'in yerine gösterilen aday, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Partisi tarafından denklemden silinmesine tepki gösteren Soyer, CHP'nin aday belirleme süreçlerinde eksiklik ve hatalar olduğunu belirtmekle yetindi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading