Yandex Metrica

Seçim hakaretine depremzede cevabı: Eviniz başınıza yıkılmasın, sevdiklerinizi parça parça çıkarmayın enkazdan...

Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na yüksek düzeyde oy çıkması Kılıçdaroğlu destekçilerinin beddualarıyla sonuçlandı. Bu aşağılık tutuma bir depremzede 'dua' ile cevap verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:54

Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri deprem yardımlarında bile hükümet düşürme ajandasıyla hareket ediyor. Bu tuhaf tutumun yansımaları 14 Mayıs seçimlerinin ardından ayan beyan ortaya çıktı. Deprem bölgesinde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oylar yüksek çıkınca muhalefet koalisyonu küplere bindi. 

Millet İttifakı'nı destekleyen çok sayıda kişi, deprem felaketinde büyük acılar yaşamış vatandaşlara demediğini bırakmadı. "Oyunuzu yine Erdoğan'a verdiniz, her türlü acıya müstehaksınız" şeklinde özetlenebilecek bu iğrenç tavır, başta depremzedeler olmak üzere insanlığını henüz kaybetmemiş milyonlarca vatandaşın tepkisini çekti. 

Maraş merkezli felaketten dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını, hatta bölgeye yardım gönderdiklerini savunan 'muhalifler', depremzedelerin ise Cumhur İttifakı'na destek olmayı sürdürdüğünü belirterek hayal kırıklığına uğradıklarını söylüyor. 

Türkiye BMGK'da net konuştu: Suriye üzerinden PKK mesajı: Gelecekte yerleri yok! Türkiye BMGK'da net konuştu: Suriye üzerinden PKK mesajı: Gelecekte yerleri... Haberi Görüntüle

EVİNİZ BAŞINIZA YIKILMASIN

Eftal Orhan adlı bir depremzede vatandaş, kendilerine yönelik hakaretlere sosyal medya hesabından anlamlı bir tepki verdi. Her şeye rağmen hiç kimsenin 6 Şubat gibi bir felaketi yaşamaması için dua eden Orhan, insanlıktan nasibini almamış kişilere tokat niteliğindeki şu mesajı yazdı:

"Oylarımız üzerinden biz depremzedelere hakaret edenler...

Bizim yaşadıklarımızı asla yaşamamanızı temenni ediyorum. 

Eviniz başınıza yıkılmasın, sevdiklerinizi parça parça çıkarmasınlar enkazdan, soğuktan donsanız da bir çatı altına sığınmak için çareler aramak zorunda kalmayın.

Her sarsıntıyı deprem zannetmeyin, gittiğiniz her şehirde binalarda çatlak var mı diye mütemadiyen kontrol etmeyin, hiç tanımadığınız insanlarla aynı yerde uyumak zorunda kalmayın, tüm mal varlığınızı bir buçuk dakikada kaybetmeyin.

Yardım tırlarından giysi almak zorunda kalmayın, telefon rehberinizden artık hayatta olmayan onlarca kişinin numarasını silmemek için direnmeyin, başka bir şehirden gelip tüm ailenizi kaybettiğinizi öğrenmeyin.

Bunların hiçbirini hiç kimse için temenni etmiyorum.

Sizin için tek bir dileğim var, içinizdeki o pislikle yaşamak zorunda kalın. 

Aynaya her baktığınızda o kirli vicdanınızı makyajla kapatmaya çalışın.

Bir Depremzede"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading