Yandex Metrica

Seçim görevi sorgulama nasıl yapılır? YSK sandık görevlisi sorgulama 2024: Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

Seçim görevi sorgulama nasıl yapılır? YSK sandık görevlisi sorgulama 2024: Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim görevi sorulama nasıl ve nereden yapılır? 2024 sandık görevlisi ücretleri ne kadar oldu? sorularının yanıtları en çok merak edilenler arasında ilk sıralarda yer aldı. Sandık görevlisi olmak isteyen vatandaşlar başvuru sürecini ve başvuru şartlarını araştırırken sandık görevlisi ücretleri de araştırılmaya devam ediyor. Peki, sandık görevlisi sorgulama nasıl yapılır, 2024 sandık görevlisi ücretleri ne kadar? 

Gündem

01.04.2024, 12:00

Sandık görevlisi ücreti 2024, son günlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. 2024 yerel seçimlere kısa süre kala gündemde yer alan sandık görevlileri ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'nde görevli olmak isteyenlerin sandık görevlisi başvuru şartlarını taşımaları gerekecek. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen oran doğrultusunda sandık görevlisi ücreti, sandık başında görev alanlara ödenecek. YSK tarafından seçim sandık görevlisi başvuruları 24 Şubat Cumartesi günü tamamlanmıştı. Peki, 31 Mart 2024 sandık görevlisi nereden ve nasıl sorgulanır, 2024 yerel seçim sandık görevlisi ne kadar, ücretler belli oldu mu? 

Partilerin ve YSK'nın belirlediği sandık görevlileri belli olurken vatandaşlar sandık görevlilerinin ne kadar ücret alacağını sorgulamaya devam ediyor. İşte sandık görevlisi ücretleri ile ilgili tüm detaylar... 

25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı! Sanıklara verilen cezalar belli oldu! 25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı!... Haberi Görüntüle

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ BELLİ OLDU MU?

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için sayılı günler kalırken sandık görevlisi ücretleri merak ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerde görev alacak sandık görevlilerinin ücretleri açıklandı. Buna göre, sandık kurulu başkanlarına 2.947 TL, sandık memurlarına 2.088 TL, partili üyelere 1.044 TL ve bina sorumlularına 2.936 TL ücret ödeneceği belirtildi. 

Sandık başkanı ve sandık memurunun ücretleri arasında yaklaşık 900 TL'lik fark dikkat çekiyor. Bu fark, sandık başkanının seçim sürecinin başından sonuna kadar sorumluluğun büyük kısmını üstlenmesine bağlanıyor. Bina sorumlusu ise sandık kurulunun çalışması için gerekli olan ortamın hazırlanmasından sorumlu olduğu için diğer görevlilerden daha yüksek bir ücret alıyor.

Sandık kurulu başkanı ➡️ 2947 TL

Memur üye ➡️ 2088 TL

Bina sorumlusu ➡️ 2936 TL

Tesla Model Y Standard Range şehir içi-şehir dışı menzili ne kadar? Tesla Model Y Standard Range şehir içi-şehir dışı menzili ne... Haberi Görüntüle

SANDIK GÖREVLİSİ BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

Sandık görevlisi olmak isteyen vatandaşların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başvuruları alındı. YSK tarafından yayımlanan seçim takvimine göre sandık görevlisi başvuruları son olarak 24 Şubat Cumartesi gününe kadar YSK'ya yapıldı. Buna göre, sandık görevlisi başvuru süreci sona ermiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading