Yandex Metrica

Sitede Ara

Seçil Erzan yaralandı mı? Seçil Erzan'ı taşıyan Cezaevi aracı kaza yaptı!

Seçil Erzan yaralandı mı? Seçil Erzan'ı taşıyan Cezaevi aracı kaza yaptı!

Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişinin yüksek kar vaadi ile dolandırıldığı iddiasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan bugün 5. kez hakim karşısına çıkacaktı. Seçil Erzan'ı mahkemeye taşıyan cezaevi aracının kaza yaptığı açıklandı. Peki Seçil Erzan yaralandı mı?

Gündem

24.05.2024, 13:20

Milyonlarca dolarlık gizli fon vurgunu ile adından söz ettiren Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor. Cezaevinde tutuklu bulunan Seçil Erzan bugün 5. kez hakim karşısına çıkıyor. Ünlü futbolcular, teknik direktörler ve iş dünyasından çok sayıda ismi yüksek getiri vaadi ile dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ı mahkemeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı.

Google hesap vermeye geliyor: Avrupa'da neyse Türkiye'de de artık o olacak! Google hesap vermeye geliyor: Avrupa'da neyse Türkiye'de de artık o... Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN YARALANDI MI?

Seçil Erzan'ı tutuklu bulunduğu cezaevinden Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na taşıyan cezaevi nakil aracının kaza yaptığı açıklandı. Aracın ön camı seyir halindeyken yoldan seken taşın isabet etmesi sonucu kırıldı. Kazada yaralanma olmadı. Ön camı patlayan araç güvenlik önlemleri ile yenisiyle değiştirildi. Seçil Erzan yeni araçla mahkemeye taşındı. Kazada Seçil Erzan'ın yara almadığı bildirildi.

Depremden tam 467 gün sonra bulundu!  İzmir'de denildi, Kahramanmaraş'tan çıktı! Depremden tam 467 gün sonra bulundu! İzmir'de denildi, Kahramanmaraş'tan çıktı! Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN'IN 5. DURUŞMASI

Milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı iddiası ile yargılanan Seçil Erzan bugün 5. kez hakim karşısına çıkacak. Seçil Erzan'ın tutuklu yargılandığı davanın duruşması İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılıyor.

Provokatör gazeteciye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert cevap: Başını sallama... Provokatör gazeteciye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert cevap: Başını sallama... Haberi Görüntüle

25 MİLYON DOLAR DOLANDIRDI İDDİASI

Yüksek kar getirisi vaadi ile 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading