Yandex Metrica

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti? Şarkıcı Nev sahnede ne dedi?

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti? Şarkıcı Nev sahnede ne dedi?

Geçtiğimiz günün akşamı Antalya'da sahnede çıkan ünlü şarkıcı Nev, alkolün etisinden dolayı şarkıları söylememesinden ötürü yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Peki, Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti? Şarkıcı Nev sahnede ne dedi?

Gündem

19.04.2024, 12:26

Şarkıcı Nev sahnede küfür edip etmediği merak konusu oldu. Günümüze kadar çıkardığı şarkıları ile tanınan Nev, geçtiğimiz akşam Antalya'da verdiği canlı konserde alkolün etkisiyle şarkıları söylemediği belirtildi. O esnada ise seyirciyle arasındaki diyalog gündeme geldi. Peki, Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti? Şarkıcı Nev sahnede ne dedi?

Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de... Haberi Görüntüle

ŞARKICI NEV SAHNEDE KÜFÜR MÜ ETTİ?

20 Şubat akşamı Antalya'da yaptığı konserde ünlü şarkıcının alkolün etkisinde oldluğu ve şarkıları söyleyemediğini dile getirdi. Seyirciler Nev'e, "İn ağabey aşağı" diyerek tepkilerini gösterdiler. Ardından şarkıcı Nev, "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" dedi. Görevlinin yardımıyla sahneden inmeye çalışan Nev, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" derken bir kişinin "Terbiyesiz" diye bağırmasıyla geri dönerek tepkide bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading