Yandex Metrica

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç CHP yönetimine isyan etti: 'Aday yapılmadığımı sosyal medyadan öğrendim'

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç CHP yönetimine isyan etti: 'Aday yapılmadığımı sosyal medyadan öğrendim'

Sarıyer'in CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Genç, kendisini tekrar aday göstermeyen parti ymnetimine seslenerek "Çalışma arkadaşlarımla 15 yıl emek harcamış, alın teri dökmüş bir belediye başkanı olarak adaylık sürecimin sonucunu televizyon ve sosyal medyadan öğrenmek zorunda kalmış olmam, 100. yılını geride bırakan partimizin kültürüyle bağdaşmamaktadır." dedi.

Gündem

31.03.2024, 15:51

Cumhuriyet Halk Parti'sinde aday krizi devam ediyor. İstanbul'un ilçelerinde ağırlıklı olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kadrosundan seçilen isimlerin aday gösterilmesine isyan edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Önce Kadıköy'den, olmazsa Esenyurt'tan belediye başkan adaylığı bekleyen partinin ağır toplarından Gürsel Tekin, sosyal medyadan "yeni CHP"yi bombalayarak istifa etmişti. Bugün bir başka isyan da Sarıyer'de yaşandı. Sarıyer'in mevcut Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeniden aday gösterilmemesine isyan ederek belediye önüne gelen taraftarlarını arkasına alarak partisine seslendi. 

81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart projesi hayata geçiyor! 81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart... Haberi Görüntüle

"YENİDEN ADAY YAPILMADIĞIMI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİM"

2009 seçimlerinde partisinin yüzde 27 olan oy oranını yüzde 37'ye çıkararak belediye başkanı seçildiğini, bu oranı 2014'te yüzde 52'ye, 2019'da ise yüzde 60'lara taşıdığını kaydeden Genç şöyle konuştu: "Çalışma arkadaşlarımla 15 yıl emek harcamış, alın teri dökmüş bir belediye başkanı olarak adaylık sürecimin sonucunu televizyon ve sosyal medyadan öğrenmek zorunda kalmış olmam, 100. yılını geride bırakan partimizin kültürüyle bağdaşmamaktadır. Hak, hukuk ve adaletin unutulduğu bu süreçte, aday belirlemenin objektif, kamuoyu yoklamalarına bağlı yapılmadığı da ortadadır. Yaptırdığımız iki anket çalışması, bugün seçim olsa Sarıyerlilerin tercihiyle yeniden seçileceğimizi ortaya koyarken, hangi anket sonucu böyle bir kararın alınmasına neden oldu? Siyasi hesaplaşmaya dönüştürülen aday belirleme süreci, Sarıyerlilerin kaygılarını, beklentilerini ve önceliklerini görmekten çok uzaktır. Yapılan atama da bunu açıkça göstermektedir. Hiçbir siyasi hesaplaşma, Sarıyer'den ve Sarıyerlilerden kıymetli değildir. Sarıyer bunu asla kabul etmez." 

Peygamberimiz Hz Muhammed'e hakaret etmişti! Bakan Tunç duyurdu: O şahıs tutuklandı Peygamberimiz Hz Muhammed'e hakaret etmişti! Bakan Tunç duyurdu: O şahıs... Haberi Görüntüle

"KARARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN"

Gençi parti yönetiminin kazanacak adayla seçime gitmekten yana yaptığı tercihi bir kez daha gözden geçirmesini talep ederek şunları söyledi: "Umut ediyorum ki parti yönetimimiz Sarıyerlilerin sesini duysun, doğru saha ölçümlerine göre hareket etsin. Umut ediyorum ki parti yönetimimiz Sarıyer ve İstanbul'u kazanmak için en doğru yöntemi, adayı belirleyecektir. Sahadan gelen ölçümler ve talepler dikkate alınarak, bu kararın partinizce yeniden gözden geçirilmesini Sarıyerliler adına talep ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading