Yandex Metrica

Sarayburnu'ndaki gemi mezarlığı havadan görüntülendi!

Sarayburnu'ndaki gemi mezarlığı havadan görüntülendi!

İstanbul'da Sarayburnu açıklarında yüzlerce gemi demir atmış halde bekleyişini sürdürüyor. Bölgede gün geçtikçe artan yoğunluk havadan görüntülenirken, Avcılar sahillerine ulaştığı görülüyor.

Gündem

23.01.2024, 19:59

İstanbul Sarayburnu'nda demir atan gemilerin her geçen gün sayısı artarken ufuk çizgisini görmek her geçen gün zorlaşıyor.

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

GEMİ MEZARLIĞI AVCILAR SAHİLİ'NE KADAR UZANIYOR

Bölgedeki yoğunluk havadan görüntülenirken aralarında icralık olan, anlaşmalar yenilenmediği için kullanılmayan gemiler Sarayburnu açıklarından Avcılar sahiline kadar uzanıyor.

Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da... Haberi Görüntüle

GEMİLERİN ENKAZLARINI KALDIRMAK YILLAR SÜREN ÇALIŞMALAR GEREKTİRDİ

Yaklaşık 200 geminin demirlediği alanlarda sahilden ufuk çizgisini görmek neredeyse imkansız hale geliyor.

Daha önceki yıllarda bu alanlarda bekleyen birçok gemi kullanılmadığı için ya olduğu yerde battı ya da fırtına nedeniyle sahilde karaya oturdu. Bu gemilerin enkazlarını kaldırmak ise yıllar süren çalışmalar gerektirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading