Yandex Metrica

Samuray kılıçlı cinayette Başak Cengiz'in katilinin yüzünü kim gizliyor?

Samuray kılıçlı cinayette Başak Cengiz'in katilinin yüzünü kim gizliyor?

Bir aylık eğitim için geldiği İstanbul'da hiç tanımadığı katil Can Göktuğ Oğuz tarafından, sokak ortasında bir samuray kılıcıyla vahşice katledilen mimar Başak Cengiz'in ölümü Türkiye'yi sarstı. Başak Cengiz'in pek çok fotoğrafının yayınlanmasına rağmen, katile ait herhangi bir fotoğrafının yayınlanmamış olmasına tepki büyük.

Gündem

04.04.2024, 13:24

Türkiye iki gündür Ankara'dan iş için 1 aylığına İstanbul'a gelen ve Ataşehir'de sokak ortasında hiç tanımadığı biri tarafından samuray kılıcı ile vahşice katledilen Başak Cengiz'e ağlıyor.

Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

KATİLİN NEDEN FOTOĞRAFI YOK?

Katil Can Göktuğ Boz'un internetten satın aldığı samuray kılıçlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Boz'un katlettiği Başak Cengiz'in söz ve nişanına ait  fotoğraflar bile yayın organlarında yayınlanırken, katil Can Göktuğ Boz'un herhangi bir fotoğrafının yer almaması büyük tepki çekiyor. 

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

AVUKATI ANNESİ!

''Birini öldürmek istedim'' ifadeleriyle kan donduran ve evinde 15 tane kılıç ve bıçak ele geçirilen katilin avukatı, annesi Ayşe Nejla Yomraloğlu. Yomralıoğlu oğlunun 14 yaşından beri psikolojik tedavi gördüğünü, verilen ilaçları düzenli olarak kullandıramadıklarını, son 2-3 senedir tedaviyi reddettiğini ve kendisiyle görüşmediğini ifade ediyor. Ancak toplum için büyük tehlike arzeden bir kişinin tek başına ve denetimsiz bir şekilde yaşamasına, ailesi tarafından izin verilmesinin cinayete kapı aralamak anlamına geldiği eleştirileri de gündemde. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

YAYIN YASAĞI GELDİ

Başak Cengiz'in katledildiği saldırı anının görüntülerinin yayınlanmasının ardından, cinayetle ilgili yayın yasağı geldi. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan karar ile Başak Cengiz'in kılıçla öldürüldüğü olayla ilgili olarak, soruşturma tamamlanıncaya kadar her türlü haber, röportaj, video, görsel yayınlanamayacağına dair yayın yasağı getirildiği duyuruldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading