Yandex Metrica

Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş, kapandı mı?

Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş, kapandı mı?

Sahibinden platformuna giriş yapamayan kullanıcılar, sorunun neden kaynaklandığını ve neden erişim sağlayamadıklarını araştırmaya başladılar. 25 Mart günü uygulamaya girmek isteyenlerin bazı erişim sorunları yaşamasıyla birlikte, kullanıcılar için önemli bir gündem maddesi haline geldi. Bugün ise bazı teknik sorunlar meydana geldi ve bu da platforma erişimde zorluk yaşayan kullanıcılar arasında endişe yarattı. Peki, Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş, kapandı mı?  

Gündem

26.04.2024, 14:47

Bugün, her türlü ürünün satıldığı (araba, telefon, teknolojik aletler, televizyon vb) Sahibinden uygulamasına erişim sağlayamayan bazı kullanıcılar, bu durumun nedenini araştırmaya başladılar. Geniş kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen uygulamada bugün yaşanan erişim sorunlarının sebebi de titizlikle incelendi. Peki, Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş, kapandı mı?

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

SAHİBİNDEN ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİREMİYORUM 25 MART?

Uygulamaya giriş yapmaya çalışırken bazı vatandaşlar sorunlarla karşılaştı. Uygulamadaki yavaşlık sorununun kaynağıyla ilgili ekipten henüz bir açıklama yapılmadı. Ekip tarafından yapılan açıklama ve uygulamanın düzelmesi durumunda haberimize eklemeler yapacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading