Yandex Metrica

Sağlık Bakanı Koca'dan Reyhanlı'da tedavi gören depremzedelere ziyaret!

Sağlık Bakanı Koca'dan Reyhanlı'da tedavi gören depremzedelere ziyaret!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören depremzedelere ziyarette bulundu. Bakan koca ziyarete ilişkin bir görüntüyü sosyal medya adresinden paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya adresinden   Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören depremzedelere ilişkin paylaşımda bulunarak, "Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Depremde sahaya koşan sağlık çalışanı arkadaşlarımızla sohbet ettik. Onlara sonsuz teşekkür! Bugünlerde binlerce kez duysak yine duymak isteyeceğimiz söz: İyiyim!" açıklamasında bulundu.

Ziyarete ilişkin görüntüler de paylaşan Bakan Koca, hastanede tedavi gören depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma hangi saatlerde ücretsiz? Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma... Haberi Görüntüle

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDU" 

Sağlık çalışanları ve hekimlerin olağanüstü bir gayret göstererek yüreklerini ortaya koyduklarını ve depremden hemen sonra alanda bulunma çabası içinde olduklarını ifade eden Sağlık Bakanı Koca, bunun çok önemli olduğunu vurguladI.

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

"RABBİM ZORLUKLARIMIZI KOLAYLAŞTIRSIN"

Bakan Koca, depremin ilk gününden bu yana sağlık alanındaki ihtiyaçların artık farklılaştığını belirterek, "Rabbim zorluklarımızı kolaylaştırır inşallah." ifadesini kullandı ve sağlık çalışanlarına teşekkür dileklerini iletti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading