Yandex Metrica

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: İstanbul'da tedavi gören maden işçisi taburcu edildi

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: İstanbul'da tedavi gören maden işçisi taburcu edildi

Bartın'daki maden ocağı patlamasında yaralanan iki işçiden iyi haber geldi. Sağlık Bakanı Koca Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören iki maden işçisinden birinin taburcu edildiğini, diğerinin ise servise çıkarıldığını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağı patlamasında yaralanan ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören iki maden işçisinden iyi haber geldi.

Sur Belediyesi'nden tekzip Sur Belediyesi'nden tekzip Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sevindirici haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Koca, "Bartın'daki maden ocağı kazasında yaralanıp, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle tedavi edilen hastamız bugün taburcu oldu. Yanık hastalarımızdan biri ise yoğun bakımdan normal servise çıktı. Diğer hastalarımızın durumu stabil" ifadelerini kullandı.

Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına girdiler! Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına... Haberi Görüntüle

İSİMLERİ DE BELLİ OLDU

Öte yandan taburcu olan hastanın karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle tedavi edilen İbrahim Çeliktaş, yoğun bakımdan servise çıkarılan hastanın ise Remzi Taşkömür olduğu öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading