Yandex Metrica

Saadettin Saran Süper Lig ve 1. lig yayın hakları için ne kadar, kaç para teklif etti?

Saadettin Saran Süper Lig  ve 1. lig yayın hakları için ne kadar, kaç para teklif etti?

İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması nedeniyle Yayın İhale Komisyonu, ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı almıştır. Yayın İhale Komisyonu'nun yetersiz bulduğu tekliflerin ardından alınan iptal tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda Yayın İhalesi iptal edilmiştir. Peki, Saadettin Saran Süper Lig  ve 1. lig yayın hakları için ne kadar, kaç para teklif etti?

Gündem

18.05.2024, 22:41

TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda, Yayın İhale Komisyonu'nun önerileri temelinde belirlenen yayın ihalesi muhammen bedeli ve diğer kriterlerin sağlanması şartıyla, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devri için tüm ilgililere 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini sunmaları için süre verilmiştir. Peki, Saadettin Saran Süper Lig  ve 1. lig yayın hakları için ne kadar, kaç para teklif etti?

Ağrı Dağı'ndan acı haber: 2 kişi hava koşullarından dolayı hayatını kaybetti Ağrı Dağı'ndan acı haber: 2 kişi hava koşullarından dolayı hayatını... Haberi Görüntüle

SAADETTİN SARAN SÜPER LİG VE 1. LİG YAYIN HAKLARI İÇİN NE KADAR, KAÇ PARA TEKLİF ETTİ?

Sadettin Saran, Süper Lig'in yayın haklarını elde edebilmek adına cömert bir yaklaşım sergiledi ve fiyatı 750 milyon euro'ya yükseltmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading