Yandex Metrica

Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi? Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli?

Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi? Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli?

YouTube platformounda 9 milyon takipçisi bulunan Ruhi Çenet'in YouTube hesabı çalındı. Sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, kanalının isminin ''Ripple'' olarak değiştirildiğini fark etti. Bu olaylardan sonra Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Ruhi Çenet kanalı geri alabildi mi?  

Gündem

03.05.2024, 08:51

YouTube Türkiye'de önde gelen isimlerden olan Ruhi Çenet'in YouTube hesabı çalındı. Kanalın adının Ripple olarak değiştirildiği tespit edildi.

Ruhi Çenet sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte yayımlanan videolara karşı takipçilerini 'Dolandırıcılık' şüphesine karşı uyardı.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE HESABI MI ÇALINDI?

Ruhi Çenet'in YouTube hesabı çalındı. Kanalın adı Ripple olarak değiştirildi. Kanalı geri alma çalışmaları devam ediyor.

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet 20 Ekim 1990 Aydın doğumludur. Çocukluğunu Manisa ve Aydın'da geçirmiştir. Üniversite eğitimini 2007 yılında gittiği Hindistan'da tamamlamıştır. "Ruhi Çenet Videoları" adıyla 19 Eylül 2012'de açtığı kanal aracılığıyla YouTube platformu için video içerikleri üretmeye başlamıştır.

Çenet, 2022 Ocak ayından itibaren YouTube üzerinden İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde de yayın yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading