Yandex Metrica

Rubin yeniden sahnede!

Rubin yeniden sahnede!

PKK ile, Fetö ile çalışıyor. Darbe, provokasyon ve iç savaş senaryoları deniyor. Güncel tetikçisi Sedat Peker. Peki Michael Rubin ve patronları kim? İbrahim Karagül yazdı...

Gündem

23.01.2024, 17:30

Erdoğan’ı ölümle tehdit etti.
Şimdi Sedat Peker’i konuşturuyor.

Sedat Peker’in Fas’tan BAE’ye nakledilmesinde, ardından Türkiye’ye karşı kullanılmasında kilit adam Michael Rubin. Erdoğan’ı ölümle tehdit edip Türkiye’de darbe çağrıları yapıyordu. Şimdi BAE ile birlikte mafya üzerinden saldırıyor.

KİM BU RUBIN?

Michael Rubin… Hayatını Türkiye ve İslam düşmanlığına adamıştır. İsrail aşırı sağına mensuptur. Terör örgütleriyle çalışır, satılıktır. 2012'de Türkiye'ye müdahale çağrısı yapmıştır. Nefret suçlusudur. Küfretmesi için beslenir.

ABD ve İsrail’in her örtülü operasyonunun içindedir. Defalarca Türkiye’ye müdahale çağrıları yapmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ölümle tehdit etmiş kişidir. Şimdi de Sedat Peker’in Fas’tan BAE’ye nakledilmesinde, oradan Türkiye’ye saldırısında rol oynuyor. Hatta bu trafiği ABD, İsrail ev BAE istihbaratı adına yönetiyor.

ERDOĞAN'I ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Rubin hakkında en fazla yazı yazan kişilerden biriyim. 2005 yılında bu yana bu adama dikkat çekiyorum. ABD’li neocon olmasının ötesinde Türkiye’ye Erdoğan karşıtlarıyla çalışır. Bu çevreler tarafından fonlanır. Bu çevreler ona para ile yazı yazdırır, Türkiye’nin iç politikasıyla ilgili operasyonlarda rol verir.

2019 yılında yazdığı bir yazıda; “Erdoğan’ın Türkiye’deki geleceği hiç de parlak görünmüyor. Onun gibiler sonunun kalp kriziyle geleceğini beklemez. Suikast veya bir darbe, bunların geleceğini tahmin edebilirler” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın devrilmesi için dört senaryo yazdı. Erdoğan’ın iktidarı nasıl sona erebilir? Sadece dört ihtimal var” deyip ihtimalleri sıraladı.

RUBIN'İN ERDOĞAN PLANLARI

Ölüm, infaz, sürgün.
FETÖ hepsini denedi.
Devlet cenaze töreni: Rubin, Erdoğan’ın devlet cenaze töreniyle iktidardan inebileceğini iddia etti. Yani öldürüleceğini…Sürgün: Rubin, ikinci ihtimal olarak, Erdoğan iktidarının Erdoğan’ın sürgün edilmesiyle bitebileceğini ileri sürdü. Hapis: Rubin üçüncü seçenek olarak Erdoğan’ın iktidardan hapis cezasıyla inebileceğini iddia etti. Eğer halkın öfkesi patlak verirse ve rejim değişikliği Türkiye’ye gelirse Erdoğan savcılar tarafından suçları ortaya çıkarılıp yargılanabilir.” Bunu 15 Temmuz’da denediler. İnfaz: Rubin son olarak, Erdoğan’ı ölümle tehdit ederek, iktidarın Erdoğan’ın infaz edilerek son bulabileceği iddiasında bulundu. Bunu da 15 Temmuz’da denediler.


ABD'DE İSLAMLA SAVAŞAN BİR IRKÇI

16 Aralık 2005’te “AK Parti Michael Rubin'e neden haddini bildirmiyor” başlığı altında bu adama dikkat çekmiş, kim olduğunu anlatmış, onun üzerinden yürütülen operasyonlara işaret etmiştim:
Türkiye, AK Parti ve Başbakan Tayip Erdoğan'a karşı ağır itham ve yalanlarla adını duyuran Michael Rubin. Neoconların mabedi American Enterprise Institute bünyesinde ABD'den çok İsrail istihbaratına bilgi topluyor.
En büyük destekçisi, The Middle East Forum'um yöneticisi olan, Campus Watch adlı örgütüyle Müslüman öğrencileri fişlemekle meşgul olan, İslam'a karşı savaşın önemli savunucularından ve doğrudan İsrail istihbaratına çalışan Daniel Pipes. Rubin, The Middle East Quarterly adlı derginin editörü, Pipes gibi isimlerden oluşan ırkçı bir gruba mensup.


PKK VE TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İŞBİRLİĞİNDE


Irak işgalinden sonra İsrail askerlerinin Kuzey Irak'ta yapacağı operasyonlarda ne gibi tehditlerle karşılaşabileceğine ilişkin bilgiler de İsrail'e aktarılmış. İsrail'in istediği bu bilgileri hazırlayan ise Michael Rubin.
Suriye ve Irak’ta PKK ve YPG ile yakın çalışıyor. Türkiye’ye karşı konumlanan bütün terör örgütleriyle yakın çalışıyor. Çünkü onların patronları Rubin’in de patronları.
Bütün mesaisini Türkiye'de askeri darbe, provokasyonuna, iç savaş senaryolarına, Tayyip Erdoğan'ın yıpratılmasına hasretmiş. Öyle iddialar ortaya atıyor ki, dışarıdan bakan Türkiye'de iç savaş yaşanıyor sanır. Patronu, yıllarca lobicilik adıyla Türkiye'nin milyonlarca dolarını hortumlayan Richard Perle gibi isimler.

RUBİN'İ TÜRKİYE'DE KİM FİNANSE EDİYOR?

Mayıs ayında düzenledikleri “Turkey: The Road to Sharia?" başlıklı sempozyumda, Türkiye'yi Ortodoks İslamcıların yönettiğini, Erdoğan'ın Türkiye'yi şeriata sürüklediğini, Türkiye'nin bir an önce düşman kategorisine alınması gerektiğini, İslamcıların komünizm ve faşizm kadar tehlikeli olduğu gibi tuhaf hezeyanlar...
Yine 4 Nisan 2017’de “Türkiye’de Rubin’i kim finanse ediyor” başlıklı yazıdan hatırlatayım: CHP'den ve iş dünyasından bazılarıyla sıkı fıkıdır. Türkiye içindeki AK Parti ve Erdoğan düşmanları tarafından finanse edilir. İçerideki kavgayı ABD üzerinden yürütmek isteyenlerin kullandığı bir tetikçidir. Bu sayede para kazanır. Bu adama kim para aktarıyor, onu bulmak devletin işidir.


RUBIN'İN MÜTTEFİKİ FETÖ


Daha sonra FETÖ ile çalışmaya başladı. Belki de .aşından beri onlarla çalışıyordu. Ya da bu konuda kendisine bir görevlendirme yapıldı. Türkiye’deki finansörleri önceden CHP çevresi, ulusalcı çevre iken sonradan FETÖ tarafından finanse edilmeye başlandı.
Çünkü Rubin; 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'yü keşfetti. Belki de FETÖ onu keşfetti. Potansiyel ihaleci, tetikçi olduğu için, içeride hesabı olanların ABD'de bulacağı ilk kişilerden biri olduğu için, Rubin-FETÖ ortaklığı öne çıktı.
Belki de Rubin- FETÖ ortaklığı Türkiye'deki iş çevreleri üzerinden, CHP üzerinden kurulmuştur.


ŞİMDİ PEKER ÜZERİNDEN SAHNEDE


FETÖ Türkiye’de yenildi, onun üzerinden yürütülen operasyonlar çöktü. Rubin uzun bir süre sessizliğe büründü. Şimdi Sedat Peker üzerinden yeniden sahneye çıktı ya da sürüldü.
ABD, İsrail ve BAE istihbaratı ortaklığı, Peker üzerinden hareket geçerken Rubin’e bu trafiği yönetme rolü verildi. Bir dış müdahale daha başladı. Tabi FETÖ’nün ABD ve İsrail istihbaratı için hazırladığı dosyalar üzerinden. 17-25 Aralık’ın, 15 Temmuz’un, MİT TIR’larının bir başka versiyonu servis edildi. Patronlar da aynı, tetikçiler de aynı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading