Yandex Metrica

Ronaldinho Survivor'dan kaç para aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu nasıl getirdi? 2024 Survivor Brezilyalı futbolcu 100 bin dolar mı aldı?

Ronaldinho Survivor'dan kaç para aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu nasıl getirdi? 2024 Survivor Brezilyalı futbolcu 100 bin dolar mı aldı?

Futbol dünyasının efsane ve sevilen ismi Ronaldinho (43), Survivor All Star 2024 yarışmasına katılarak tüm Türkiye'yi ekran başına kitlemişti. Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından büyük ilgi gören Ronaldinho Survivor bölümü büyük beğeni topladı. Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına büyük bir süpriz yaptı. Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Survivor'da ayak tenisi ve futbol maçı gerçekleştirdi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Brezilyalı efsane Ronaldinho için ciddi bir parayı gözden çıkardı. Peki Ronaldinho Gaocho Survivor'dan kaç para, ne kadar aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho için ne kadar ücret teklif etti? Ronaldinho Survivor'dan kaç para aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu nasıl getirdi? 2024 Survivor Brezilyalı futbolcu 100 bin dolar mı aldı?  

Gündem

19.05.2024, 14:10

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'e Ronaldinho'yu getirerek yılın damgasını vurdu. Survivor All Star 2024 izleyicileri ve hayranları tarafından büyük ilgi ile izlenen Survivor 42. bölümde Ronaldinho, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ile bir araya gelerek, plaj futbolu oynadı.

Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen ada konseyi sırasında Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına büyük bir süpriz yapan Acun Ilıcalı, futbol dünyasının efsane ismi Ronaldinho'yu Survivor yarışmacıları ile bir araya getirdi.

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa... Haberi Görüntüle

SURVIVOR RONALDINHO BÖLÜMÜ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ronaldinho Survivor'da ayak tenisi ve futbol maçı gerçekleştirdi. Survivor izleyicileri Ronaldinho'nun Survivor ve Acun Ilıcalı'dan ne kadar para aldığını merak etmeye başladı. Peki Ronaldinho Survivor'dan kaç para, ne kadar aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho için ne kadar ücret teklif etti? Acun Ilıcalı Ronaldinho için ne kadar ücret teklif etti? Ronaldinho Survivor'dan kaç para aldı? Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu nasıl getirdi? 2024 Survivor Brezilyalı futbolcu 100 bin dolar mı aldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı: Fiyat balonu sönüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı: Fiyat balonu sönüyor Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI RONALDINHO'YA NE KADAR ÜCRET TEKLİF ETTİ?

Ronaldinho, Survivor All Star 2024 yarışmasında gösterdiği performans ile büyük merak uyandırdı. Survivor izleyicileri Ronaldinho'nun Survivor ve Acun Ilıcalı'dan ne kadar para aldığını merak etmeye başladı. Peki Acun Ilıcalı futbolun efsane ismi Ronaldinho için ne kadar ücret ödedi?

3 ilde orman yangını: Alevler her yeri sardı havadan ve karadan müdahale başlatıldı 3 ilde orman yangını: Alevler her yeri sardı havadan ve... Haberi Görüntüle

RONALDINHO'NUN SURVIVOR ALL STAR 2024'TEN ALDIĞI PARA BELLİ OLDU!

Brezilyalı futbolcu Ronaldinho için Survivor All Star 2024 yarışmasının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, iddialara göre dünyaca ünlü futbolcuya 100 bin dolar ücret ödedi.

Bu fiyat yaklaşık olarak (3 milyon TL- 4 milyon 500 bin TL) yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading