Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67765.17

%0.45 expand_less

Roma çıkarmasını yankıları devam ederken İBB'den yeni skandal: 160 milyon TL'lik turistik ihale!

Roma çıkarmasını yankıları devam ederken İBB'den yeni skandal: 160 milyon TL'lik turistik ihale!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 45 gazeteciyle lüks Roma gezisine çıkartmasının yankıları devam ederken İBB'nin yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin geçen ay 'turizm organizasyonu' ihalesi yaptığı 160 milyon 871 bin TL'lik ihaledeki 'yurtdışında 5 yıldızlı otel', 'yüzlerce uçak bileti' ve 'binlerce hediye' şartları olduğu ortaya çıktı. 

Gündem

22.05.2024, 11:47

Tüm söylemlerinde israfı bitirdik sloganlarını diline pelesenk eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 2027 Avrupa Oyunları imza töreni için Roma'ya götürdüğü 45'i gazeteci 73 kişilik heyetin lüks gezisi gündem oldu. Gezinin tartışmaları devam ederken  İBB'nin 'muhtelif turizm organizasyonları ve tanıtım' için ihale açtığı ortaya çıktı. 22 Nisan 2024 günü sonuçlanan ihaleyi 160 milyon 871 bin 250 TL bedelle İBB'nin iştiraki olan İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş. kazandı.

Seçim kampanyasında 'İsrafı bitirdik' sloganı atan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisinde 5 yıldızlı lüks otel Parco Dei Principi Grande Hotel & Spa'da ki konaklama ve özel uçak kiralama harcamaları büyük tepki çekti.

81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart projesi hayata geçiyor! 81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart... Haberi Görüntüle

TURİZM ORGANİZASYONLARI İÇİN 160 MİLYON TL'LİK İHALE 

 "Belediyelere israf genelgesi yayınlayacağız. Her kuruş sosyal belediyecilik için, yoksullar için, dezavantajlı gruplar için harcanacak" diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in söylemlerinin altı boş çıktı. İBB'nin 'muhtelif turizm organizasyonları ve tanıtım' için ihale açtığı ortaya çıktı. 22 Nisan 2024 günü sonuçlanan ihaleyi 160 milyon 871 bin 250 TL bedelle İBB'nin iştiraki olan İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş. kazandı.

Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları... Haberi Görüntüle

BİNLERCE EŞANTİYON TALEP EDİLDİ 

İhalede talep edilen eşantiyonlar ise oldukça çarpıcı nitelikte. 5 bin tişört, 7 bin 500 yağmurluk, 2 bin powerbank, 2 bin USB bellek, bin magnet, 2 bin 500 ter- mos yer aldı. Ayrıca 20 bin teneke kutulu kahve, 2 bin kutu lokum, 10 bin 500 hediye seti de talep edildiği görüldü.

Selçuk Bayraktar Al Jazeera için kaleme aldı: Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin Selçuk Bayraktar Al Jazeera için kaleme aldı: Adil bir dünya... Haberi Görüntüle

460 UÇAK BİLETİ 500 OTEL KONAKLAMA

İhalede 260 adet yurtdışı, 200 adet ise yurtiçi uçak bileti, 500 otel konaklama, 10 gezi teknesi temini şartları yer aldı. Otellerin 5 veya 4 yıldızlı olması gerektiği de şartnamede geçti. 

Türk tarihine ışık tutacak keşif! Malazgirt Zaferi'nin kazanıldığı yerde bulundu: Alanda savaşın izlerine rastlandı Türk tarihine ışık tutacak keşif! Malazgirt Zaferi'nin kazanıldığı yerde bulundu:... Haberi Görüntüle

GAZETECİLER BU İHALE BÜTÇESİYLE Mİ ROMA'YA GÖTÜRÜLDÜ? 

Nisan ayında yapılan ihale akıllara İmamoğlu'nun 45 gazeteciye düzenlediği lüks Roma gezisini getirdi. İhalenin içinde yer alan yurtdışı 5 yıldızlı otel ve uçak bileti kalemleri "Gazeteciler bu ihale bütçesi ile mi Roma'ya götürüldü?" sorusunu akıllara getirdi. 

MEB geri adım atmayacak! Yabancı okul krizinin perde arkasında yatan adaletsizlik: Hayalet öğrenciler! MEB geri adım atmayacak! Yabancı okul krizinin perde arkasında yatan... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN ŞAŞIRTMAYAN AÇIKLAMA

İBB Başkanı İmamoğlu, 'Roma seyahati'ne ilişkin olarak "İlk defa İBB'nin kendi bütçesiyle gazetecilerin de katıldığı bir organizasyon düzenledikledik. Bunun yadırganacak bir tarafı yok. Bir eksiğimiz varsa bakarız, bir daha yapmayız" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading