Yandex Metrica

Provokasyon! Seçim öncesi yine sahnedeler! Manisa'da Atatürk büstüne baltalı saldırı

Provokasyon! Seçim öncesi yine sahnedeler! Manisa'da Atatürk büstüne baltalı saldırı

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, provokasyon odakları yine sahneye indi. Dün Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir şahıs "Siz puta mı tapıyorsunuz?" diye bağırıp, elindeki baltayla mermer kaidedeki Atatürk büstüne saldırdı. 

Gündem

23.04.2024, 17:20

Yerel seçim öncesi fitne odaklarının devreye girdiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Atatürk büstüne baltalı saldırı düzenlendi. 

Olimpiyatlarda Türk sporcular ne zaman yarışacak? 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Türk sporcuların yarış takvimi Olimpiyatlarda Türk sporcular ne zaman yarışacak? 2024 Paris Olimpiyat Oyunları... Haberi Görüntüle

"SİZ PUTA MI TAPIYORSUNUZ?"

Söz konusu olay dün akşam 20:30 saatlerinde Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı kırsal Sancaklıiğdecik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cumhur Ö. adlı şahıs meydanda oturanlara seslenerek, "Siz puta mı tapıyorsunuz?" diye bağırıp, elindeki baltayla mermer kaidedeki Atatürk büstüne saldırdı. 

Gazi Meclis'te 15 Temmuz programı: Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi Gazi Meclis'te 15 Temmuz programı: Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi Haberi Görüntüle

POLİS GÖZALTINA ALDI

Atatürk büstüne saldırı gerçekleştiren Cumhur Ö.'yü mahalle sakinleri araya girerek durdurdu. Cumhur Ö.'nün elinden baltayı alan mahalleli durumu polise bildirdi. İhbarla gelen ekipler, Cumhur Ö.'yü gözaltına aldı. Cumhur Ö., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tutuklu ve hükümlüler topluca hastaneye kaldırıldı! Denizli'de bir garip olay Tutuklu ve hükümlüler topluca hastaneye kaldırıldı! Denizli'de bir garip olay Haberi Görüntüle

"SİZ BU KEFEREYE Mİ TAPIYORSUNUZ?"

Provokasyona ilişkin açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerinden Ali Şimşek, "Elinde baltayla geldi. Bize 'Siz bu kefereye, puta mı tapıyorsunuz?' diyerek büste vurmaya başladı. Elinden baltayı alarak, büste daha fazla zarar vermesini önledik" ifadelerini kullandı.

Bakan Kacır'dan TÜRKSAT 6A açıklaması: Test yörüngesine yerleşti! Bakan Kacır'dan TÜRKSAT 6A açıklaması: Test yörüngesine yerleşti! Haberi Görüntüle

SAKARYA'DA DA HEDEF ALINDI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Sakarya'da meydana çıkan provokasyon odakları Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Atatürk büstüne saldırı düzenlemişti. 51 yaşında olan vatandaşın şizofreni hastası olduğu iddia edilmişti. Daha sonra ise poli ekipleri tarafından karakola götürülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading