Yandex Metrica

POMEM sözlü mülakat ne zaman 2024?

POMEM sözlü mülakat ne zaman 2024?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen 31. dönem POMEM parkur sınavı aşaması tamamlandı ve adaylar şimdi sözlü sınav tarihine odaklanmış durumda. 31. dönem POMEM mülakatlarının ne zaman yapılacağı ise merak konusu. Sözlü mülakatların ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

Gündem

24.05.2024, 18:04

POMEM adayları, 31. dönem sınav takvimini yakından takip ediyor. Polis Akademisi tarafından düzenlenen ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri adaylara bildirilmişti. Ancak 31. dönem POMEM sözlü mülakat tarihleri henüz duyurulmadı.

Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale getirildi! Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale... Haberi Görüntüle

31. DÖNEM POMEM MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

31. dönem POMEM sözlü sınav tarihleri henüz duyurulmadı. Ancak 30. dönemde başvurular 19 Mayıs 2023 tarihinde son bulmuş ve parkur aşaması ardından 18 Ağustos tarihinde de mülakat yeri ve tarihleri açıklanmıştı.

31. dönem POMEM mülakat tarihleri de Haziran ayı içerisinde duyurulması bekleniyor. Mülakat tarihi www.pa.edu.tr adresinden ilan edilecek.

İzmir'de orman yangını! Bir site tahliye edildi: Havadan ve karadan müdahale sürüyor İzmir'de orman yangını! Bir site tahliye edildi: Havadan ve karadan... Haberi Görüntüle

POMEM MÜLAKAT SINAVI NASIL OLUYOR?

Fiziki Yeterlilik Sınavını başarıyla geçen adaylar, Mülakat Sınav Komisyonu tarafından mülakata alınıyor.

Adaylara, soruların yazılı olduğu bir kart çektirilir ve konu hakkında düşünüp sunum yapmaları için süre verilir. Ayrıca, komisyon adaya konuyla ilgili sorular da yöneltebilir.

Değerlendirme sürecinde adayın;

a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,

b) İstenilen konuyu kavrama,

c) Özgüven düzeyi,

ç) İfade etme yeteneği,

d) Beden dilini kullanma becerisi, olmak üzere beş farklı kriter üzerinden yapılır. Her bir kriter için yirmi puan olmak üzere toplamda yüz tam puan üzerinden değerlendirme yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için en az yetmiş puan alması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading