Yandex Metrica

PKK'ya Pençe-Kilit darbesi! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

PKK'ya Pençe-Kilit darbesi! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 21:47

Şanlı Türk ordusunun eli kanlı terör örgütleriyle olan kararlı mücadelesi tam gaz devam ederken PKK'ya bir darbe daha vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Mehmetçiklerin teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ettiği ifade edildi.

Bu kapsamda, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Bakan Tekin duyurdu: Fransız okullarına işlem yapılacak! Bakan Tekin duyurdu: Fransız okullarına işlem yapılacak! Haberi Görüntüle

İŞTE ELE GEÇİRİLEN EKİPMAN VE DÖKÜMANLAR

Aramalarda, av tüfeği, taarruz tipi el bombası, dolu AK-47 şarjörü, 5 gece görüş cihazı, 2 telsiz, 1 sabit merkez telsizi, 3 termal şemsiye, 4 kalıp nitro-gliserin, 10 kilogram amonyum nitrat, 5 elektrikli fünye, 6 alpha-fire alıcı, 3 alpha-fire kumanda, şişme bot, kürek ve pompası, cep telefonu, 2 dijital fotoğraf makinesi, 5 metre infilaklı fitil, kol saatine tuzaklanmış zaman ayarlı EYP düzeneği, 10 mazot sobası, 3 kamera, telsiz rölesi, solar paneli, 2 jeneratör ve muhtelif yaşam malzemesi ile örgütsel doküman bulundu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading