Yandex Metrica

Pendik'te kaymakamlık lojmanına silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Pendik Kaymakamlığı lojmanına motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. İstanbul'un Pendik ilçesinde kaymakamlık lojmanının önündeki silahlı çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

14.05.2024, 01:54

İstanbul'da Pendik Kaymakamlığı lojmanına motosikletli 2 kişi tarafından dün akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Şüpheliler, polislerin karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, dün akşam gerçekleştirilen saldırı hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, akşam saat 22.45'te siyah kıyafetli ve kasklı iki şüphelinin Pendik Batı Mahallesi Geziboyu Caddesi'ne motosikletle geldiği, bina girişine motosikleti bıraktıktan sonra çevrede dolaşmaya başladığı ifade edildi.

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

POLİS MEMURLARI KARŞILIK VERDİ

Açıklamanın devamında bölgede görevli polis memurlarının durumlarından şüphelenerek kimlik kontrolü yapmak istediği ancak şüphelilerin polis memurlarına silahla ateş açtığı belirtildi. Polis memurlarının karşılık vermesi üzerine şüphelilerin motosikletle olay yerinden kaçtığı ifade edilen açıklamada, saldırıda can kaybı ve yaralı olmadığı, şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading