Yandex Metrica

Pendik'te kan donduran olay: Çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu!

Pendik'te kan donduran olay: Çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu.  

Gündem

27.05.2024, 16:58

Kan donduran olay Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir vatandaş sabah saatlerinde çöp konteynerine çöp attığı sırada parçalara ayrılmış ceset gördüğünü dile getirerek durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yeri güvenlik şeridi ile kapatılarak geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış cesedin iki farklı konteynere bırakıldığı tespit edildi.

İlk bulgulara göre ceset, bir erkeğe aitti. Ceset parçaları incelenmek üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldırılırken olay ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Hem ahlaksız hem pişkin! Takside taciz skandalı: Genç kızlara küfür yağdırdı! Hem ahlaksız hem pişkin! Takside taciz skandalı: Genç kızlara küfür... Haberi Görüntüle

16 PARÇAYA BÖLMÜŞLER!

Cesedin 16 parçaya bölündüğü, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği tespit edildi.

Ortaya çıkan detaylar ise dehşete düşürdü. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin kafası ve diğer vücut parçaları teker teker toplandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsi ve inceleme çalışmalarında cesedin 16 parçaya bölündüğü, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği tespit edildi.

Ek olarak diz ve ayak bileğinde de kesikler olduğu belirtildi.

7 Haziran Bursa Simge konseri saat kaçta başlayacak? Bursa Simge konseri nerede? 7 Haziran Bursa Simge konseri saat kaçta başlayacak? Bursa Simge... Haberi Görüntüle

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

S.B. adlı vatandaş, "Bilmiyoruz tam olarak ne olduğunu. Markete gidiyordum, baktık kapıda polisler var, siviller var, ceset olduğunu söylediler. İki sokak arkada parçalanmış cesetleri çöpün içinde olduğunu söylüyor arkadaşlar. Şu anda onların incelemesini yapıyorlar" dedi.

C.A. adlı bir vatandaş ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

3

1

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading