Yandex Metrica

Peker'in arkasından Türkiye'ye ateş ediyorlar

Peker'in arkasından Türkiye'ye ateş ediyorlar

Muhalefetin Türkiyesinde her pazartesi olduğu gibi bugün de mafya liderinin iddiaları var. İktidar beklentisiyle bu iddialara sıkı sıkıya sarılan muhalefet ve yayın organları iddiaları satır satır gündeme taşıdı. Peker'in kurşunuyla ateş edenlerin başında Davutoğlucu gazete Karar ve Ali Babacan vardı.

Gündem

23.01.2024, 17:32

Türkiye muhalefeti, suç örgütü lideri Sedat Peker'in birbiri ardına sıraladığı iftiralara sarılmış durumda. Kaçarak sığındığı BAE'nin gözetiminde planlı olarak birbiri ardına videolar paylaşan Peker, hükümeti ve Türkiye'yi zayıflatmak isteyenlerin maşalığını yaparken, içerden yani muhalefetten ve ona bağlı medyadan açık destek görüyor.

KARAR MAFYA VİDEOSU İZLEDİ, SAVCILARI HAREKETE GEÇMEYE ÇAĞIRDI

Her pazar, mafya lideri Peker'in yayınlayacağı videoları büyük bir heyecanla bekleyerek haftayı bu argümanları gündemde tutmaya çalışarak geçiren yayın organlarından biri de Karar Gazetesi. Gazete yine Sedat Peker'i manşetine taşıdı. Organize suç örgütü lideri Peker’in 2 Mayıs’tan bu yana YouTube üzerinden yayınladığı videoların ülke gündemini belirlediğini iddia eden Karar, yargıyı harekete geçmeye çağırdı.

LİDERLERİ DE AYNI KORODA

Mafya liderinin arkasına sığınıp iktidarın meşruiyetini sorgulamaya açmaya çalışanlar arasında  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da var. Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları için ''Netflix dizi serisi gibi'' ifadesini kullanan Babacan, ''yayınlanan videolar, bütün dünyada ülkemizi uyuşturucu ticaretiyle, mafya ve suç örgütleriyle beraber anılan bir ülke haline getirdi.Türkiye bunu hak etmiyor.'' ifadelerini kullandı, yargıya mesaj verdi.

Açıklamalar mafya liderinin açıklamalarına sımsıkı sarılıp, bu söylemler üzerinden siyasei hesap yapan muhalfetin kendisi yorumuna neden oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading