Yandex Metrica

Özgür Özel'den TELE1'de skandal açıklama! FETÖ argümanlarıyla darbe girişimini akladı!

Özgür Özel CHP'nin fondaşlığını yaptığı TELE1'de 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak FETÖ'cülerin Anayasa değişikliği argümanlarını kullanarak yerel seçimler öncesi algı operasyonuyla hain darbe girişimini aklamaya çalıştı. 

Gündem

15.05.2024, 12:59

Yerel seçimlerde terör partisi DEM ile kirli bir işbirliğine imza atan CHP lideri Özgür Özel, fondaş Tele 1'de katıldığı canlı yayında hem DEM partisiyle yaptıkları pazarlıkla ilgili hemde 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili skandal ifadelere imza attı.

İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara yardım ederken yakayı ele verdi! İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara... Haberi Görüntüle

"BENZER BİR ANAYASA YAPACAKLARDI"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı TELE1'de 15 Temmuz hain darbe girişimini aklamaya çalıştı. Özel, "O gece darbe başarılı olsaydı darbeciler buna benzer bir Anayasa yapacaklardı" dedi.

Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Haberi Görüntüle

"15 TEMMUZ DARBESİNİ TAMAMLADILAR"

Özgür Özel’in skandal sözlerinden sonra  bebek katili Öcalan’a methiyeler dizen fondaş Merdan Yanardağ ise, “15 Temmuz darbesini bir anlamda tamamladılar” dedi.  Öte yandan ortağı DEM'i unutmayan Özel, terör partisi ile bayramlaşmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, “Partinizle övünme hakkınız olsa ne ile övünürsünüz diye sorsalar, biz DEM Parti ile bayramlaştık derim. AK Parti ve MHP bayramlaşmadı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümü mesajı Haberi Görüntüle

DEM'İ UNUTMADI

Programda Özgür Özel ortağı terör partisi DEM'den bahsetmekten geri durmadı. "Partinizle övünme hakkınız olsa ne ile övünürsünüz diye sorsalar, biz DEM Parti ile bayramlaştık derim. AK Parti ve MHP bayramlaşmadı" diyerek gurur duyduğunu söyledi. 

Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası verildi? Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası... Haberi Görüntüle

DEM'E 48 MECLİS ÜYESİ ADAYLIĞI 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde PKK terör örgütünün siyasi ayağı olan DEM Parti ile "Kent uzlaşısı" adı altında açık ittifak yapan CHP; DEM'e 48 meclis üyesi adaylığı verdi.CHP ile DEM Parti arasındaki ittifak giderek güçlenirken özellikle İstanbul için yoğun bir çaba sarf ediliyor.

2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri hangi gün belli olur? 2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri... Haberi Görüntüle

"SAMİMİ ŞEKİLDE GÖRÜŞÜYORUZ" 

İstanbul ve Ankara'da DEM Parti desteğine muhtaç olan CHP'de Özgür Özel iki parti arasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. Özel "DEM Parti ile görüşmelerimizi, şeytanla pazarlık ediyormuş gibi gösteriyorlar ama bizim görüşmelerimiz samimi." demişti. 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading