Yandex Metrica

Özgür Özel'den DEM Parti ile ittifak sözleri: 'İttifakımızın adı Türkiye ittifakıdır'

Özgür Özel'den DEM Parti ile ittifak sözleri: 'İttifakımızın adı Türkiye ittifakıdır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti'yle yapılan ittifka ilişkin olarak "CHP'liler partisiyle gurur duysun. İşbirliği yaparsak açık söyleriz, ittifak yaparsak açık yaparız. Bu sefer de 'Bir ittifak var açıkla' diyorlar, Açıklıyorum. İttifakımızın adı Türkiye ittifakıdır." dedi.

Gündem

26.03.2024, 20:12

Partisinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek'in Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Geçen seçim CHP olarak bağrımıza taş bastık. CHP'ye 'Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre İYİ Partide olacak dediler', 'Tamam' dedik. Gittik oylarımızı İYİ Partiye verdik. Bu seçimde de İYİ Partinin adayı var iki tarafta... Keşke ittifak kurabilseydik, birimizin olduğu yerde öbürümüz olmasaydı. Büyükşehirde de her yerde de çok daha rahat olsaydık ama olmadı. Ama ben Manisalı hemşehrilerimden, iyi insanlardan, güneş yüzlü insanlardan, gözlerinde güneş açanlardan kendi memleketimde bir beklentim var. Siz geçen birlikte mücadele edip yenemediğimiz AK Parti'yi bu sefer Gülşah (CHP Şehzadeler Belediye Başkan adayı Gülşah Durbay) değiştiriyor, aman ha arkamızda durun sakın bize kaybettirmeyin. Ayrıca şunu unutmayın 'eski dosttan düşman olmaz', o belediye İYİ Partiye gönül vermiş herkesin de belediyesi olacak." dedi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere İstanbul'a bekliyoruz' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel... Haberi Görüntüle

"DEM İLE İTTİFAKIMIZIN ADI TÜRKİYE İTTİFAKI"

DEM Parti'yle yapılan ittifaka dair de konuşan Özel, "Efendim 'DEM Parti ile görüşüyor', önümüzde bayram var. Bana bir şeyle övünebilirsin deseler ne ile övünürüm biliyor musunuz? Biz Türkiye'deki tüm siyasi partilerle bayramlaşabilen tek partiyiz. Çünkü biz Türkiye'nin temel direğiyiz, taşıyıcı kolonuyuz. Ben 6,5 milyon oy veren yurttaşın hatırına ve saygısına DEM Parti ile bayramlaşırım. CHP'liler partisiyle gurur duysun. İşbirliği yaparsak açık söyleriz, ittifak yaparsak açık yaparız. Bu sefer de 'Bir ittifak var açıkla' diyorlar, Açıklıyorum. İttifakımızın adı Türkiye ittifakıdır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading