Yandex Metrica

Özgür Özel PKK'nın DİAYDER'ine değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin Diyanet'ine saldırdı!

İBB'deki terör rezaletini sağır sultan duyunca panikleyen CHP, PKK'nın DİAYDER'ine değil Türkiye Cumhuriyeti'nin Diyanet'ine dil uzattı.

Gündem

23.01.2024, 18:33

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İslamiyet alerjisi bir kez daha nüksetti. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ilkokul öncesi çocukların Kur'an-ı Kerim öğrenebilmeleri için açtığı kurslar, CHP'ye dert oldu. 

Küçük çocukların bale yahut müzik kursuna gitmelerini destekleyen parti, konu İslam'ın kutsal kitabı olunca birdenbire 28 Şubat'çı söylemlere sarıldı. 

Fırtına ve neme dikkat! Meteorolojiden 17 il için alarm: Teyakkuzda olun! Fırtına ve neme dikkat! Meteorolojiden 17 il için alarm: Teyakkuzda... Haberi Görüntüle

İBB'DEKİ SKANDAL ORTAYA ÇIKINCA...

PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla paralel Diyanet kurumu olarak tasarlanan DİAYDER üyelerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edildiğinin ortaya çıkışı, CHP yönetiminin Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı Diyanet İşleri Başkanlığı'na saldırmasıyla sonuçlandı. 

Diyanet'in çocukların Kur'an öğrenmeleri için açtığı kursları dert edinen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, okul öncesi dinî eğitimi kurumsal hale getirme girişimlerini 'Ortaçağ zihniyetine dönüş' sözleriyle tanımladı. 

İslam'ı ve Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeyi 'bilim dışı', 'çağdışı', 'gerici' gören CHP'nin DNA'sı Özgür Özel'in ağzından böylece bir kez daha afişe oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading