Yandex Metrica

Özgür Özel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğim

Özgür Özel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğim

Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak bayramını tebrik edeceğini ve kendisinden randevu isteyeceğini belirten CHP lideri Özel Özel, sert muhalefet yapacaklarını ancak nezaketten ve makamlara saygıdan asla taviz vermeyeceklerini belirtti.

Gündem

17.04.2024, 07:27

Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti ve yerel yöneticileri belirledi.

Yerel seçimlerden büyük bir üstünlük ile çıkan ve taraflı tarafsız herkesi şaşırtan CHP, üç büyük şehir olmak üzere birçok belediye üstünlük sağladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aksine daha uzlaşıcı daha barışçıl bir yol izlemek isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makama duyduğu saygıdan dolayı ve vatandaşın seçimle göreve getirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu almak istiyor.

Bu bağlamda Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan Özgür Özel, dikkat çeken mesajlar verdi.

Merve neden mavi takımda? Survivor Merve takım mı değiştirdi, mavi takıma mı geçti? Merve neden mavi takımda? Survivor Merve takım mı değiştirdi, mavi... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'DAN RANDEVU İSTEYECEĞİM''

Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik mesajı vereceğini belirten CHP lideri, "31 Mart seçimlerinde CHP birinci parti oldu. Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer. Kendisinden randevu isteyeceğim" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor' Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için... Haberi Görüntüle

TERCİH ÇANKAYA KÖŞKÜ

"Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diyen CHP lideri, şu ifadeleri kullandı;

"Ben senin yanına gelmem yok, böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var. Ve bu ülkenin meselelerini çözeceğiz." 

Son dakika... Süleymaniye'deki füze saldırısı! Türk vatandaşları tahliye talebinde bulundu: Dışişleri Bakanlığı devrede Son dakika... Süleymaniye'deki füze saldırısı! Türk vatandaşları tahliye talebinde bulundu:... Haberi Görüntüle

''MAKAMA SAYGIDAN TAVİZ VERMEYECEĞİM''

Sert muhalefet yapacaklarını ancak nezaketten ve makamlara saygıdan asla taviz vermeyeceklerini de belirten Özgür Özel, “Ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam, o zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu doğru bir şey değil.” ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Yolumuzdan dönmeyiz Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Yolumuzdan dönmeyiz Haberi Görüntüle

''BİRLİKTE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ''

İktidarla diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini vurgulayan CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a birlikte çalışmak zorunda olduklarını ve dönem dönem istişare etmeleri gerektiğini anlatacağını sifade etti.

 

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading