Yandex Metrica

Özgür Özel ameliyat mı oldu? Özgür Özel ne ameliyatı oldu?

Özgür Özel ameliyat mı oldu? Özgür Özel ne ameliyatı oldu?

Özgür Özel ameliyat mı oldu? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ameliyat olduğu bilgisi paylaşıldı. CHP'den yapılan açıklamada Özgür Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği açıklandı. Peki Özgür Özel ne ameliyatı oldu? Özel önce ses tellerinden ardından da gözlerinden operasyon geçirdi.

Gündem

29.04.2024, 07:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in ameliyatlar geçirdiği bilgisi paylaşıldı. CHP'den gelen açıklamada Özgür Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati belli oldu Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL NE AMELİYATI OLDU?

Özgür Özel 5 Nisan'da ses tellerinden operasayon geçirdi. 7 ve 8 Nisan'da ise gözlerinden mercek ameliyatı olduğu açıklandı. Ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel'in sağlık durumunun ise  iyi olduğu ve taburcu edildiği belirtildi.

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne var? Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne var? Hasan... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL SAĞLIK DURUMU NASIL?

CHP Genel Başkanı Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading