Yandex Metrica

Otopsi görüntüleri izlenecek! Savcılık Cem Garipoğlu için harekete geçti: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?

Otopsi görüntüleri izlenecek! Savcılık Cem Garipoğlu için harekete geçti: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?

2009 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. 197 günün ardından polis ekiplerine teslim olan Garipoğlu, tutulduğu cezaevinde intihar etmişti. Cem Garioğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili dava sürecinde savcılık harekete geçti. Dosyaya bilirkişi atayan savcılık, intihar eden Garipoplu'nun otopsi görüntülerini istedi.

Gündem

18.05.2024, 16:17

Türkiye'yi yasa boyan cinayet, 3 Mart 2009'da yaşandı. Olay, Cem Garipoğlu'nun İstanbul'da Başakşehir'deki lüks villasında gerçekleşti. Villasına çağırdığı 17 yaşındaki lise öğrencisi olan sevgilisi Münevver Karabulut'u vahşice katletti sonra cesdini parçalara ayırdı.

Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Haberi Görüntüle

CİNAYETTEN 197 GÜN SONRA TESLİM OLMUŞTU

Garipoğlu, sevgilisi Münevveri öldürdükten sonra parçalanmış cesedini Etiler'deki bir çöp konteynerina attı. Garipoğlu, 197 gün boyunca kaçtı. Kendi isteğiyle teslim olan caninin 10 Ekim 2014'te koğuşunda intihar ettiği açıklandı. Ancak Karabulut ailesi, cenazenin Cem Garipoğlu'na ait olup olmadığının tespiti amacıyla mezarın açılması için savcılığa başvuru yaptı.

Konuyla ilgili dava sürerken, Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak oğlunun mezarının açılması talebinde bulundu. DNA eşleşmesi yaptırarak gerçeğin ortaya çıkmasını isteyen tarafların  'Mezar açılsın' talebi üzerine önemli bir gelişme yaşandı.

Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de... Haberi Görüntüle

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere ait fotoğrafları ve video kayıtlarının hazırlanıp savcılığa gönderilmesini istediği ortaya çıktı.

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

15 MART'A KADAR SÜRE VERİLDİ

Savcılığın atadığı bilirkişiye 15 Mart'a kadar süre verdiği öğrenilirken, bilirkişinin Garipoğlu'nun otopsisi sırasında tutulan tutanak ve görüntülerini inceleyerek, raporunu kısa bir sürede mahkemeye sunması bekleniyor.

Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir,"Dosyada bunca delil varken, kamu vicdanı bu kadar rahatsızken mutlaka Feth-i Kabir işlemi yapılmalıdır" dedi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading