Yandex Metrica

Otogarlarda seçim hareketliliği! Sefer sayıları artırıldı

Otogarlarda seçim hareketliliği! Sefer sayıları artırıldı

Yarın yapılacak yerel seçim nedeniyle tatil bölgelerindeki oteller boşaldı. Otogar ve havaalanlarında yoğun kalabalık yaşanıyor.

Gündem

11.04.2024, 15:11

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere saatler kala Esenler 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda hareketlilik sürüyor. Oy kullanmak için İstanbul'da gelen yada memleketine gidenler yoğunluk oluşturdu. 

Yerel seçimde oylarını kayıtlı oldukları illerde kullanacak seçmenler otogarlara hücum etti.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

SEFER SAYILARI ARTIRILDI

Birçok otobüs firması, şehirlerarası otobüs seferlerinde oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilebilmesi için sefer sayılarını artırdı. 9 gün sürecek olan Ramazan bayramının da yaklaşması sebebiyle bazı yolcular, tatili de memleketlerinde geçirmek istiyor. Otogarlardaki yoğunluğun seçim sürecinin ardından bayrama doğru tekrar artması bekleniyor.

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

DOĞU VE GÜNEYDOĞU İLLERİNE AKIN VAR

Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine gidişlerde artışların olduğu dile getiren firma yetkilileri, “Başta Diyarbakır olmak üzere Doğu ve Güneydoğu illerine çok yoğun gidişler var. Yoğunluk bir haftadır sürüyor. Doluluktan dolayı gitmek istediği ile aktarma yapanlar bile var. Günlük 8'den 12 sefere çıkardık." ifadelerini kullandılar.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

''TAHMİN EDİLEMEYEN SEÇİM YAŞANACAK''

Seçim için giden yolculardan Yener Gök, “20 yıldır İstanbul'da çalışıyorum. Son 30 yılın tahmin edilemeyen seçimi yaşanacak. Turizm rehberliği yapıyorum adresim Antakya'da olduğu için orada kullanıyorum. Sırf oy kullanmak için bin 200 kilometre gidip geleceğiz meşakkatli bir iştir. Ama inandınız dava uğruna değer" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading