Yandex Metrica

Otobüste dehşet anları! Yer isteyen kadına yumruklu saldırı kameralara böyle yansıdı!

Kadıköy'de otobüse binen Reyhan Demirtaş isimli genç kadın, yer istediği adamın yumruklu saldırısına magruz kaldı. O anlar otobüs güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Gündem

12.05.2024, 21:50

Kadıköy'de otobüse binen Rehan Demirtaş, yer istediği adamın yumrulu saldırısa uğradı. O anlar toplu taşıma aracının güvenlik kamerasına yansıdı. 

Toplu taşıma aracında yaşanan dehşet olay, Kadıköy Göztepe köprüsü çevresinde, saat 20.30 sularında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, iş çıkışında evine gitmek üzere İETT'ye ait 320A numaralı otobüse binen Reyhan Demirtaş (39) isimli kadın, Muhammer isimli şahıtsan yer istedi. 

Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro ödül! Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro... Haberi Görüntüle

YER İSTEYEN KADINA YUMRUKLA SALDIRDI

Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Gerginliğin artmasıyla bir anda öfkelenen Muhammer isimli kişi ayağa kalkarak Demirtaş'ın sol gözüne yumruk ve tekma attı. 

Saldırı anında aracın içinde olan bir polis memuru durumu Muhammer isimli kişiyi sakinleştirdi. Olayın yaşandığı anlar ise İETT otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. 

PKK halayına af yok: Terör propagandası yapanlar tek tek paketlendi PKK halayına af yok: Terör propagandası yapanlar tek tek paketlendi Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Saldırının ardından Reyhan Demirtaş karakola giderek şikayetçi olduğu Muhammer, şikayet üzerine şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yumruklu saldırıya uğrayan kadın, "Göztepe Köprüsü’nden otobüse bindim. Ufak bir çocuk vardı. Hanımefendi çocuğunun kucağına alınamayacağı söyledi. 7-8 yaşlarındaydı. Yer arıyordum. Dizimden rahatsızım, yer aradım.

Baktım 3-4 yaşında bir çocuk var, bir adamın yanında. Adamdan müsaade istedim. ’Çocuğunuzu kucağınıza alır mısınız, oturmak istiyorum’ dedim. Aramızda bir konuşma geçti. Dedi ki engelliler, yaşlılar ve hamileler oturur dedi bana. Ben de çocuk küçük sizin kucağınıza oturabilir dedim.

Dışişleri'nden Filistinli grupların Pekin'de toplantıya katılmasına destek! Dışişleri'nden Filistinli grupların Pekin'de toplantıya katılmasına destek! Haberi Görüntüle

''GÖZÜME VURDUĞU AN YILDIZLAR OLUŞTU''

O an bir anda gözüme yumruğu bir vurdu. Sonra karın boşluğuma tekme attı. Gözüme vurduğu an yıldızlar oluştu. Bana vurunca midem bulandı nefesim kesildi. Bir polis memuru vardı otobüsün içinde bana kartını gösterdi müdahale etti. Herkes beni orada mertçe korudu. Polis çağırın dedim. Maddi manevi tazminat davası açtım. Karakola gittim şikayetçi oldum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading