Yandex Metrica

Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek?

Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek?

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, insanlar bayram tatili boyunca akraba, arkadaş ve aile ziyaretlerini sürdürüyorlar. Büyük şehirde toplu taşıma kullanıcıları (otobüs, metro, metrobüs, vapur gibi) ise ücretsiz seyahat imkanının ne zamana kadar devam edeceğini ve bedava seyahat hakkının bitmesine kaç gün kaldığını merak ediyorlar. Peki Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek? Hafta sonu toplu taşıma bedava mı?

Gündem

24.04.2024, 19:38

Ramazan Bayramı'nın başlangıcı 10 Nisan olarak belirlendi ve bu bayram 12 Nisan'a kadar devam edecek. Bayramın ikinci gününde, toplu taşımanın ücretsiz olacağı kararı vatandaşlara duyuruldu. Bu durumda, insanlar özellikle ikinci gününde toplu taşımanın ne zaman ücretsiz olduğunu ve bu ücretsiz hizmetin ne kadar süreceğini merak ediyorlar. Peki Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek?

İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu: 32 kişi enselendi İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu: 32 kişi enselendi Haberi Görüntüle

OTOBÜS, METRO, METROBÜS VE VAPURLAR NE ZAMANA KADAR ÜCRETSİZ 2024?

Ramazan Bayramı'nda alınan toplu taşıma kararı, 12 Nisan 2024 (bugün) tarihine kadar geçerli olacak. Bu bilgiye göre, vatandaşlar bayram boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmetinden yararlanabilecekler.

İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne kadar? İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne... Haberi Görüntüle

HAFTA SONU TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Bayram bitimi sonrası hafta sonu toplu taşıma ücretli bir şekilde devam edecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading