Yandex Metrica

Ordu'da son anket yeniden Mehmet Hilmi Güler diyor: AK Parti açık ara önde

Ordu'da son anket yeniden Mehmet Hilmi Güler diyor: AK Parti açık ara önde

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne bir aydan kısa süre kala araştırma şirketleri sonuçları yayınlamaya başladı. Ordu'da yapılan ankette katılımcıların yüzde 50'den fazlası mevcut Başkan Mehmet Hilmi Güler'den memnuniyetini dile getirdi.

Gündem

10.04.2024, 13:52

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan son anketten dikkat çekici sonuçlar çıktı. Ada Araştırma tarafından yapılan ankette Ordu'da ikamet eden seçmenlere "Bu pazar bir yerel seçim olsa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. Buna göre Cumhur İttifakı'nın adayı ve mevcut Başkan Mehmet Hilmi Güler yüzde 51,8'le ilk sırada bulunuyor. İkinci sırada ise Güler'in bir hayli gerisinde yüzde 29,7 ile İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, üçüncü sırada yüzde 14,4 CHP'nin adayı Zekai Sanai dördüncü sırada ise yüzde 3,2 ile Yeniden Refah Partisi'nin adayı Adem Ağca bulunuyor. Diğer grubunda oy alanların oranı ise yüzde 0,9 olarak gerçekleşti. 

Ada Araştırma'nın anketi 20-28 Şubat tarihleri arasında 7500 kişiye sorularak yapıldı.

Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Haberi Görüntüle

2019 ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart 2014'te yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ordu Büyükşehir Belediyesini Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Mehmet Hilmi Güler kazandı. Oyların yüzde 56,9'unu lan Güler'i yüzde 26,1'le Saadet Partisi adayı İdrsi Naim Şahin, yüzde 15,4 ile Cumhuriyet Partisi adayı Mustafa Adıgüzel takip etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading