Yandex Metrica

Ömer Çelik açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Reisi'nin cenaze törenine katılacak

Ömer Çelik açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Reisi'nin cenaze törenine katılacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, helikopter kazasında vefat eden İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenaze törenine katılacağını açıkladı.

Gündem

23.05.2024, 08:32

AK Parti’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplandı. AK Parti Genel Merkezi’ndeki toplantı saat 14.30'da başladı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık etti. Toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ekonomi ve eğitim başlıklarında birer sunum gerçekleştirdi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

MKYK'mızda kapsamlı değerlendirme yapıldı. Parti içinde hep beraber aynı hedefe odaklanmamız konusunda açıklamalar yaptılar. Son gelişmeler ışığında savunma sanayisinde geldiğimiz nokta değerlendirildi. Bu alanda daha da yatırım yapacağımızı ifade ettiler. Diğer bir başlık da Cumhur İttifakı'nda birlik ve beraberliğin korunması oldu. Sayın cumhurbaşkanımız bunun için herkesin hassasiyetle davranmasını ifade etti.

Dışişleri Bakanlığından Somali'ye taziye: 'Yanınızda olmaya devam edeceğiz' Dışişleri Bakanlığından Somali'ye taziye: 'Yanınızda olmaya devam edeceğiz' Haberi Görüntüle

''DIŞ POLİTİKADA CUMHURBAŞKANIMIZIN YOĞUN MESAİSİ OLACAK''

Kampta Meclis, parti teşkilat çalışmaları değerlendirilir ekonomi dış politika kapsamında sunum yapılır. Kamp için hazırlıklarımızı sürdüyoruz. Önümüzdeki dönemde dış poitikada Sayın Cumhurbaşkanımızın yoğun bir mesaisi olacak. Başta Gazze meselesi ve orada uygulanan soykırıma karşı ortaya koyduğumuz tutum çerçevesinde. İç politikada da gelişmeler oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız kapsamlı bir şekilde değerlendirdi. MKYK üyelerine önümüzdeki 4 yıllık dönemi değerlendirirken birlik beraberliğin konusunda açıklamalar yaptılar. Cumhur İttifakı içerisinde birlik ve beraberliğin korunmasıdır. Hep beraber birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Haberi Görüntüle

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ'NİN ÖLÜMÜ

Taziyelerimizi sunuyoruz. Zor günlerinde kardeş İran milletinin yanındayız. Bugün de Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Dışişleri Bakanımız cenaze törenine katıldılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasında vefat eden İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin cenaze törenine katılacak. Akıncı İHA gönderilmiştir. AKINCI İHA'nın çok kısa bir zaman içerisinde zorlu hava koşullarında merhumların yerini tespit etmesi Türkiye'nin bu konudaki imkan ve kabiliyetlerinin nasıl geliştiğinin göstermesi bakımından fevkalade önemlidir.

LGS mahkemelik oldu! BİLSEM öğrencisinden o soruya dava: İptal edilsin! LGS mahkemelik oldu! BİLSEM öğrencisinden o soruya dava: İptal edilsin! Haberi Görüntüle

3 ÜLKENİN FİLİSTİN'İ TANIMA KARARI

UCM Başsavcısı'nın Netahyahu'nun tutuklanması için tutuklama talebi talebinde bulunması çok önemlidir. Umarız ki bu talebe uygun bir karşılık verilir bu kişilerin tutuklanması talebi çıkar. İspanya, Norveç ve İrlanda'nın Filistin'i tanıma kararı memnuniyet vericidir. 3 ülke de tarihin doğru tarafındadır. AB'nin tümü Filistin'i tanımalı. ABD'den duymamız gerekenleri duyuyoruz.

Mourinho'ya günde 1 milyon TL! 10.5 milyon euro kaç TL? 10,5 milyon evro ne kadar yapar? Mourinho'ya günde 1 milyon TL! 10.5 milyon euro kaç TL?... Haberi Görüntüle

BAŞIBOŞ KÖPEK DÜZENLEMESİ

Bu adı üstünde taslak. Toplumda zıt talepler var. Henüz üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki hafta Meclis'e gelmesi planlanıyor. Çalışma henüz tamamlanmadı.Bir değişim sürecinin başlangıcı yorumlarını gördüm. AK Parti'de değişim olağanüstü durum değil. Sürekli değişim içinde olan partiyiz. Bazı yerlerde değiştirme bazı yerlerde görev değişimi olacak. Bugün yarın da başka illerle ilgili tasarruf olacak.

YKS giriş belgesi nereden, nasıl alınır? Kalem ve silgi verilecek mi? YKS giriş belgesi nereden, nasıl alınır? Kalem ve silgi verilecek... Haberi Görüntüle

SEFERBERLİK HALİ DÜZENLEMESİ

Tüzük kaldırılıp yönetmenliiğe çevrilince gündem oldu. Bu da olağan bir gündem. Seferberlik tüzüğü 1990 yılında hayata geçmişti. Bizim 2011 yılından itibaren değişen savaş koşulları ve teknolojileri etrafında bu tip belgelerin güncellenmesi gerekiyor. Burada stratekjik olan şudur. Savaş durumunda bütün milli güç unsurlarının TSK'ya destek verecek şekilde koordine edilmesi esastır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading