Yandex Metrica

Ölümünü Linkedin'de duyuran kim, neden öldü? Daniella Thackray ölümünü neden sosyal medyadan duyurdu?

Ölümünü Linkedin'de duyuran kim, neden öldü? Daniella Thackray ölümünü neden sosyal medyadan duyurdu?

LinkedIn platformunda ölümünü duyuran bir kadının kimliği gündemde. İngiltere'de yaşayan bir insan kaynakları uzmanı, ölüm haberini LinkedIn'de paylaştı. Bu olay, platform kullanıcıları arasında şaşkınlık yaratırken, kadının kimliği merak konusu oldu. Yetkililer, konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Peki, Ölümünü Linkedin'de duyuran kim, neden öldü? Daniella Thackray ölümünü neden sosyal medyadan duyurdu?

Gündem

21.03.2024, 14:38

Leeds şehrinde yaşayan İnsan Kaynakları uzmanı Daniella Thackray, nadir görülen bir safra yolu kanseri türü olan kolanjiyokarsinom nedeniyle yaşamını yitirdi. Thackray, ölüm haberini LinkedIn üzerinden duyurarak, sevdiklerine 'hayatın tadını çıkarın' mesajını iletti. Peki, Ölümünü Linkedin'de duyuran kim, neden öldü? Daniella Thackray ölümünü neden sosyal medyadan duyurdu?

Zor oyunu bozar! Mehmet Akif Soysal kaleme aldı: Çinli üretimin en önemli getirisi ne olacak? Zor oyunu bozar! Mehmet Akif Soysal kaleme aldı: Çinli üretimin... Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜNÜ LİKEDİN'DE DUYURAN KİM, NEDEN ÖLDÜ?

Genç kadın, "Hayatımı SEVİYORDUM" diyerek, beğeni ve yorum rekoru kıran gönderisinde şu ifadeleri kullandı: "Başardığım her şey istediğim şeylerdi. İşimi, nişanlımı, ailemi, arkadaşlarımı ve köpeğimi, satın alacağımız evi ve kendimiz için birlikte kurduğumuz geleceği seviyordum" diye açıklamada bulundu. Gönderi, tüylü dostu Leo ile bir plajda çekilmiş siyah beyaz bir fotoğraf ile tamamlanmıştı. Leo'ya, "en karanlık günlerini aydınlatmasını" sağladığı için teşekkür etti.

Naci Görür'den korkutan uyarı: O illerde yıkıcı deprem an meselesi! Naci Görür'den korkutan uyarı: O illerde yıkıcı deprem an meselesi! Haberi Görüntüle

DANİELLA THACKRAY ÖLÜMÜNÜ NEDEN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU?

25 yaşındaki Daniella Thackray, sevdiklerine veda etmek için yazdığı mesajda şu ifadelerle başladı:  "Eğer bunu okuyorsanız, bilin ki kanserle olan savaşımı kaybettim ve ailem benim adıma son mesajımı yayımlıyor" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, "Bununla birlikte, başımıza gelenleri kontrol edemesek de vereceğimiz tepkileri kontrol edebiliriz. Bu kadar yıkılmış olmama rağmen yavaş yavaş kaybettiğim hayatımın yasını tutmamayı, bunun yerine kalan her anın tadını çıkarmayı seçtim"  şeklinde devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading