Yandex Metrica

Öldür talimatını vermişti! Motokurye Ata Emre'yi öldüren katilin babası için istenen ceza belli oldu!

Öldür talimatını vermişti! Motokurye Ata Emre'yi öldüren katilin babası için istenen ceza belli oldu!

Balıkesir'de meydana gelen bir cinayet ülke gündemine oturdu. Moto kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman pizza teslimi yaptığı bir apartmanın önünde vahşice katledildi. Eli bıçaklı katil zanlısı Ata Emre Akman'a motosiklete bineceği sırada bıçakla saldırdı. Çok sayıda bıçak darbesi olan Akman'ın hayatını kaybetti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde iddianame tamamlandı. Savcılık Ata Emre Akman'ı öldüren E.Ö.'nün babası Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Gündem

23.05.2024, 17:58

Balıkesir'de kan donduran bir cinayet meydana geldi. Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda bir adrese pizza siparişi yapmak için yola çıktı. Genç kurye motosiklete bineceği sırada 17 yaşındaki E.Ö. tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülmüştü. Türkiye'nin konuştuğu cinayette oğluna öldürmesi için talimat veren baba için istenen ceza belli oldu. 

SF-260D uçak özellikleri | SF-260D uçağı hangi ülkenin, ne malı? SF-260D uçak özellikleri | SF-260D uçağı hangi ülkenin, ne malı? Haberi Görüntüle

SAVCILIK İSTEĞİ CEZAYI AÇIKLADI 

Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20) yolunu kesip, bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) babası Orhan Ö. (39) için de 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

CHP yönetimindeki Silivri Belediyesi'nden skandal karar: Kadınlara özel plajı ortak kullanıma açtı! CHP yönetimindeki Silivri Belediyesi'nden skandal karar: Kadınlara özel plajı ortak... Haberi Görüntüle

ÖLDÜR TALİMATINI VEREN BABA İÇİNDE İDDİANAME HAZIRLANDI 

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamlayıp, cinayetle ilgili ilk iddianamesini E.Ö. için hazırladı. E.Ö. hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme suçu'ndan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi. Ayrıca 'silah taşımak'tan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, E.Ö.'nün babası Orhan Ö. için de iddianame hazırladı. Orhan Ö. için 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading