Yandex Metrica

Okullar 4 güne düşecek mi? Bakan Tekin konuya dair net konuştu

Okullar 4 güne düşecek mi? Bakan Tekin konuya dair net konuştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e yaptığı açıklamada, "Öğretmene mülakat" tartışmaları ve okullardaki göçmen öğrenci sayısı hakkında bilgi verdi. Bakan Tekin, bu süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı ve okullardaki göçmen öğrenci sayısını paylaştı. Ayrıca, "Okullar 4 güne düşecek" iddiasına da yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 21:26

Okullar 4 güne düşecek mi? sorusu sıkça internette soruluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların 4 güne düşüp düşmeyeceği konusunda net konuştu. Peki Okullar 4 günde düşecek mi?

Galatasaray-Trencin maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Trencin hangi ülkenin takımı? Galatasaray-Trencin maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Trencin hangi... Haberi Görüntüle

OKULLAR 4 GÜNE DÜŞECEK Mİ?

Okullar 4 günde düşecek mi? sorusunun yanıtını cevaplayan Bakan Tekin şu şekilde açıklama yaptı;

Valla o kadar enteresan şeyler söyleniyor ki... Nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. Mesela geçenlerde çok sevdiğim bir dostum mesaj yazmış; 'Okulları 4 güne düşürüyormuşsunuz.'

Benim hiç böyle şeyim yok. Duymadım. Sonra bir baktım sosyal medyaya bir gazete haber yapmış; Milli Eğitim Bakanı açıkladı. Nerede açıkladım, yok. Ne dedim, yok. Yok öyle bir şey. Kesinlikle asılsız bir iddia. Böyle bir şey yok. Hatta o gün deprem bölgesinde bir yerdeydik. Bir çocuk ağlayarak geldi; 'Okullarımızı 4 güne düşürmüşsünüz.' Bunlar tamamen şehir efsanesi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading