Yandex Metrica

Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu mu? Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu mu? Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin uzmanlık alanlarında değişiklik yapma imkanını açıkladı. Buna göre, öğretmenler artık alan değişikliği için başvuruda bulunabilecekler. Peki Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu mu? Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Gündem

23.01.2024, 21:48

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin alan değişikliği için başvuru ve atama tarihlerini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz." ifadelerine yer verildi. Peki Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu mu? Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURUSU NASIL, NEREDEN YAPILIR?

18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden başvurular kabul edilecek, alan değişikliğine bağlı atamalar ise 26 Aralık 2023 tarihinde tamamlanacak.

Öğretmenlerin, alan değişikliği nedeniyle gerçekleşen atamalarının ardından, görevden ayrılma ve yeni göreve başlama işlemleri yarıyıl tatili döneminde gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading