Yandex Metrica

Öğretmen maaşı Haziran'ın kaçında yatacak? 2024 Memur-emekli Haziran maaşı Kurbandan önce mi yatacak?

Öğretmen maaşı Haziran'ın kaçında yatacak? 2024 Memur-emekli Haziran maaşı Kurbandan önce mi yatacak?

2024 yılında Kurban Bayramı Diyanet'in belirlediği takvime göre 16 Haziran'da başlayacak. 16 Haziran öncesi kurbanlık almak isteyen vatandaşlar kurbanlıklara akın ediyor. Kurban ibadetini son güne bırakmak istemeyen milyonlarca memur ise maaşların Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatmasını istiyor. Peki öğretmen maaşı Haziran'ın kaçında yatacak? 2024 Memur-emekli Haziran maaşı Kurbandan önce mi yatacak?

Gündem

23.05.2024, 09:54

Milyonlarca memur maaşlarını her ayın 15'inde alıyor. Emeklilerin ise tahsis numarasına göre her ayın 17’sinde maaşları ödenmeye başlanıyor. 2024 yılı kurban bayramından önce maaşların hesaplara yatıp yatmayacağı memurlar ve emekliler tarafından merak ediliyor. 

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı bir suçlunun destekçileri' Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAAŞI HAZİRAN'IN KAÇINDA YATACAK?

Kurban Bayramı nedeniyle öğremten maaşlarının erken yatırılıp yatırılmayacağı merak konusu oldu. Normal şartlarda öğretmenler her ayın 15'inde maaşlarını alır. Ancak Kurban Bayramı nedeniyle maaş ödemelerinin erkene çekilip çekilmeyeceği konusu merak ediliyor. Öğretmen maaşları normalde 15 Haziran'da hesapalara yatması gerekiyor. Kurban bayramı dolayısıyla maaşların erkene çekilip çekilmeyeceği konusunda ise yetkililerden bir duyuru gelmedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz Haberi Görüntüle

2024 MEMUR EMEKLİ HAZİRAN MAŞI KURBANDAN ÖNCE Mİ YATACAK?

Emekli ve memur maaş ödemelerinde Haziran ayında bir değişiklik olup olmayacağı henüz açıklanmadı. Nisan ayında Ramazan bayramında maaş ödemelerinde değişiklik olmamıştı. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile... Haberi Görüntüle

2024 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet takvimine göre; 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 16-17-18-19 Haziran tarihleri Kurban Bayramı tatili olacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading