Yandex Metrica

Oğlunu ABD'ye kaçıran Eylem Tok'un çalışanı her şeyi itiraf etti: Babayla ilgili şok detay ortaya çıktı

Oğlunu ABD'ye kaçıran Eylem Tok'un çalışanı her şeyi itiraf etti: Babayla ilgili şok detay ortaya çıktı

İstanbul'da ölümlü kazaya neden olduktan sonra Mısır'a ardından da ABD'ye kaçan sürücü ve annesi Eylem Tok hakkında tutuklama kararı çıkarılmıştı. Ölümlü kaza sonrası yeni detaylar ortaya çıktı. Eylem Tok'un delilleri karatmak için ikinci kez olay yerine gittiği öğrenildi. Ayrıca Baba Bülent Timur da olay yerine gitmiş.

Gündem

11.05.2024, 16:03

1 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde lüks arabayla emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarptı. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı isimli vatandaşın ölümüne neden oldu. Kazada 4 kişi de yaralandı. Ölümlü kaza sonrası Eylem Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a daha sonra da ABD'ye kaçtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ehliyetsiz sürücü ile annesi hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına yönelik Adalet Bakanlığına yazı gönderdi.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ölümlü kazanın yankıları devam ediyor. Ölümlü kazaya ilişkin yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve anne Eylem Tok'un firar yolculuğunda ünl yazarı havalimanına bırakan çalışan verdiği ifadede her şeyi tek tek anlattı.

Ünlü yazar Eylem Tok ve çalışanı o gün birlikte akşam yemeğindeydi. Eylem Tok'un telefonu çalmasıyla birlikte ikili panik halinde restorandan ayrıldı. Eylem Tok ve çalışanı kazanın yaşandığı yere gittiler.

380 çivi 7 bin 300 metre telle yapıldı! KKTC'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye! 380 çivi 7 bin 300 metre telle yapıldı! KKTC'de Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

''BENİ AFFET ARAÇ PERT OLDU''

Eylem Tok'un çalışanı verdiğ ifadesinde, "Ben araç içerisinde kaldım, Eylem hanım arabadan indi. 1-2 dakika geçmeden Timur Cihantimur'u aracın ön koltuğuna oturttu. Eylem Hanım ve 2 çocuk da arabanın arka koltuğuna oturdu. Ben de 'U' dönüşü yaparak geldiğim yoldan geri döndüm. Timur Cihantimur şoktaydı. Annesine sürekli 'Anne beni affet araç pert oldu' diyordu" dedi.

2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi... Haberi Görüntüle

''ANNESİ BİR ARAÇLA YANINDA KADINLA GELDİ''

17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yarıştığı aracın şoförü de onun gibi ehliyetsizdi ve 14 yaşında olduğu ortaya çıktı. 14 yaşındaki çocuk ifadesinde şunları kaydetti;

"Orman yolunda Timur Cihantimur beni solladı. Hızlı bir şekilde viraja girdi. Kontrolünü kaybetti su kanalına girdi. Ben hemen aracımı durdurdum. Yaklaşık 10 dakika sonra annesi bir araçla yanında bir kadınla geldi. Timur Cihantimur ile birlikte o araca bindik ve bizi götürdüler" 

Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Türkiye'den Yemen açıklaması! Taraflara 'barış ve istikrar' çağrısı Haberi Görüntüle

DELİL KARARTMA OPERASYONU

Skandallar bununla da sınırlı kalmadı. Olayın ardından anne Eylem Tok, oğlunu eve bıraktıktan sonra bir kez daha kazanın yaşandığı yere gitti. Eylem Tok, yaralarılara yardım etmek için değil delilleri kararmat için gitti. 

Çalışanı ifadesinin devamında şunları söyledi;

"Evlerine gidince Eylem hanım bana, 'Biz şoför ile kaza yerine gidip kontrol edeceğiz' dedi. Bir süre sonra baba Bülent Cihantimur, Eylem Tok ve şoförleri eve geldi. Benim dışarıda beklememi istediler"

Eylem Tok ve Bülent Cihantimur bir süre konuştuktan sonra evden çıkan çiftin ve "Timur Cihantimur iyi değil doktora götürmemiz gerekiyor" dediği aktarıldı.

Dışişleri'nden Kıbrıs Barış Harekâtı açıklaması! Dünyaya net mesaj Dışişleri'nden Kıbrıs Barış Harekâtı açıklaması! Dünyaya net mesaj Haberi Görüntüle

BABA ÖNDEKİ ARAÇTAYDI

Öte yandan Eylem Tok, Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden oğlu Timur Cihantimur'u yurt dışına kaçırırken, baba Bülent Timur'un da öndeki araçta olduğu ortaya çıktı.

Eylem Tok'un çalışanı "Eylem Hanım benim arabamdaydı. Bülent Bey kendi arabasıyla geliyordu. Yoldayken Bülent Bey sağa çekip durdu, yanımıza gelip 'Arabanın şarjı bitti, siz devam edin" dedi.

Eylem Hanım sonrasında bana 'Havaalanına doğru git' demesi üzerine havaalanı yoluna girdim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

2

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading