Yandex Metrica

O ülkeden Türkiye'ye petrol ve gaz teklifi: Birlikte geliştirelim!

O ülkeden Türkiye'ye petrol ve gaz teklifi: Birlikte geliştirelim!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH), Türk iş insanlarını Libya'da yatırım yapmaya ve Libya özel sektörüyle ilişkilerini geliştirmek üzere çağrıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:57

UBH Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Muhammed el-Huveyc, Türk-Libya İş Adamları Konseyinden bir heyetle Bakanlığın Trablus'taki yerleşkesinde toplantı yaptılar.

İbrahim Tatlıses kalp ameliyatı mı olacak? İbrahim Tatlıses'in ameliyatı ne zaman? İbrahim Tatlıses kalp ameliyatı mı olacak? İbrahim Tatlıses'in ameliyatı ne... Haberi Görüntüle

ALT YAPININ GELİŞTİRİLMESİ ROLÜ KONUŞULDU 

Ekonomik bağların güçlendirilmesi ve işletme sahipleri ile yatırımcılar arasında ağ oluşturmayı hedefleyen toplantıda Türk şirketlerinin Libya'da çeşitli sektörlerde altyapının geliştirilmesindeki rolüne değinildi.

13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı 13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÖZEL BİR HASTANE KURULMASINA KARAR VERİLDİ 

Taraflar petrol ve gaz sektöründeki yatırım projelerini ve Libya Ulusal Petrol Şirketinin gözetiminde petrol ürünleri için rafineriler kurma konusunu masaya yatırdı.  Libya Sağlık Bakanlığını desteklemek için iki ülkedeki sağlık alanındaki özel sektör arasında ortaklığın güçlendirilmesi ve başkent Trablus'ta ortak bir hastane kurulmasına karar verildi. 

Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O cani tutuklandı! Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O... Haberi Görüntüle

YATIRIM YAPILMASI İÇİN ÇAĞRI YAPILDI 

Libyalı Bakan Huveyc, toplantıda, Türk insanlarını Libya özel sektörüyle ilişkileri geliştirmeye ve yatırım yapmaya çağırdı. Huveyc'in yatırım daveti yaptığı alanların limanları geliştirmek, serbest ve özel ticari bölgeler kurmak, Afrika pazarına yönelik transit ticareti canlandırmak ve ülkenin tüm bölgelerinde sanayi ve tarım projelerinin yerleşmesine katkıda bulunmayı içerdiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading