Yandex Metrica

Nihat Genç, Yılmaz Özdil'e öyle bir cevap verdi ki... "Rakı şişesini sokmadığı neresi kaldı?"

Nihat Genç, Yılmaz Özdil'e öyle bir cevap verdi ki... "Rakı şişesini sokmadığı neresi kaldı?"

Sözcü'deki yazısında "Rakı millidir. Türk'tür. Kürt Realitesi'dir. Örgüttür rakı! Peynir, kavun, rakı, PKR'dir. Ama bölücü değildir, birleştirici örgüttür. Rumlar öyle meze yapar ki Kıbrıs'ı veresin gelir!" ifadelerini kullanan Yılmaz Özdil, Atatürkçü yazar Nihat Genç'ten anlayacağı dille bir cevap aldı.

Gündem

08.04.2024, 21:09

Alkolü, sarhoşluğu, hatta ayyaşlığı kutsayan 'Kemalist' yazar ve çizerlerin rakı tapınması farklı bir boyuta evrildi. Geçtiğimiz yıllarda yayınladığı 'Mustafa Kemal' kitabını 'özel baskı' adı altında tanesini 2 bin 500 liradan satan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, son yazısıyla 'vatanı rakıya değişeceğini' ilan etti. 

Rakı içme eyleminin 'güvenilir adam işi' olduğunu savunan Özdil, bu faaliyetle TÜİK verilerini karşılaştırdığı yazısında skandal ifadeler kullandı:

"Rakı vatan sevgisidir... TÜİK ciddiye alınmadığı için yalandan kimse ölmüyor... Ama rakı ciddi iştir, yalanı kaldırmaz, sahtesine denk gelirsen ölürsün. Türkiye rakıdır. Rakı, Türkiye'dir." 

"Özbeöz Türk'tür rakı. Türk icadıdır. Bu millet 700 yıldır rakı içiyor birader! 'Milli'dir rakı. Nezakettir. Zarafettir. Adabımuaşerettir rakı. Kürt Realitesi'dir. Örgüttür rakı! Peynir, kavun, rakı, PKR'dir. Ama bölücü değildir, birleştirici örgüttür. Türk'ü de içer, Kürt'ü de, Ermeni'si de, Yahudi'si de... Rumlar öyle meze yapar ki kardeşim, helali hoş olsun, Kıbrıs'ı veresin gelir!"

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili... Haberi Görüntüle

ŞİŞEYİ SOKMADIĞI YER KALDI MI?

Bu skandal ifadelere Atatürkçü yazar Nihat Genç sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Yılmaz Özdil milli egemenliği, milli mücadeleyi, hatta Çukurova'yı, tohumu, bereketi her şeyi rakıyla açıklıyor. Rakı şişesini sokmadığı yer kaldı mı, .ötünden başka!" diye yazdı. Mesajlarının devamında Nihat Genç şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomiyi rakıyla kurtarıyor, HDP'yi-açılımı rakıyla, doları rakıyla, açlık yokluğu rakıyla çözüyor, iktidarı rakıyla deviriyor ve bunlara yazar diyorlar! Cumhuriyet yok artık; bir tarafta badeci tarikat, bir tarafta Rakıyye tarikatı, hepsi aynı zum kafa!"

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Haberi Görüntüle

RAKIYA TAPIYOR, SIYIRMIŞ ŞARLATAN...

"Beyni sulanmış Y.Özdil, artık rakıya tapıyor! İbretle okuyun, memleketi rakıdan ibaret gören ve ülkenin bütün etnik, siyasi renklerini rakıyla güzelleştirip (?!) aklınca memleketi rakıyla kurtaran, sıyırmış şarlatan! Ve, rakı 'Kürt realitesidir' diyor, kafa o biçim, zum ağbimiz."

"HDP öyle bir meze yapmış, Rumlar öyle bir rakı sofrası kurmuş ki Yılmaz Özdil 'helali hoş olsun' deyip kıyak kafayla memleketi veresi gelmiş! A.Altan kadın memesine, Özdil rakıya... Kafayı bulan veriyor!"

"Velhasıl kardeşlerim, cumhuriyeti, milli değerlerimizi, milli mücadeleyi, bir rakı şişesine sokan ve memleketi rakı şişesinden ibaret gören soytarıları affetmeyeceğiz!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading