Yandex Metrica

Nevşin Mengü'den akıllara zarar 'sokak köpekleri' açıklaması: Köpeklerle anlaşalım!

Son dönemde sahipsiz sokak hayvanlarının artan saldırıları sonrası kamuoyundan gelen tepkilere kulak veren hükümet yetkilileri çözüm üretmek için çalışmaya devam ederken  CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü'den çözüm için akıllara zarar bir açıklama geldi.   

Gündem

22.05.2024, 16:14

Neredeyse hergün başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan vatandaşlarla ilgili haberler gelmeye devam ederken Nevşin Mengü'nün konu ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük tepki topladı. 

Trafikte hava atan Survivor yarışmacılarının çakarlı araç paylaşımına af yok! Ceza kesildi Trafikte hava atan Survivor yarışmacılarının çakarlı araç paylaşımına af yok!... Haberi Görüntüle

"KERLİ FELLİ ADAMLARSINIZ"

Şahit olduğumuz vakalarda saldırıların bazılarında hayatını kaybedenlerde olurken başıboş köpeklerden korkulmaması gerektiğini ifade eden Mengü,"Tüm köpeklerin kendilerini yiyeceğini düşünüyorlar. Kerli ferli adamlarsınız köpekten korkmak nedir şu devirde Allah'ını seversen." dedi. 

Altıncı kattan atladı! Çağlayan Adliyesi'nde intihar! Altıncı kattan atladı! Çağlayan Adliyesi'nde intihar! Haberi Görüntüle

"KÖPEKLE ANLAŞMANIN YOLU VAR"

Köpekle anlaşmanın bir yolu olduğunu belirten Nevşin Mengü, "Sokak köpeği saldırıyor. Saldırmaz sokak köpeği durduk yerde, yok öyle bir şey. Yapabileceğiniz şeyler var. Koşmayacaksın, bağırarak koşarsan hayvan da peşinden koşar mesela. Bu tür şeyleri okullarda öğretmek lazım. Bunu söyleyince de, 'niye öğrenecekmişiz' falan diyorlar. ifadelerini kullandı. 

Dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 19 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 19 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNUNU DİNE BAĞLADI 

İran'da mekruh olduğu için polislerin sahipli köpekleri dahi her an öldürme yetkisinin olduğunu iddia eden Mengü, "Siyasal islamcı bazı çevrelerde mekruh olarak görülüyor. Köpeği sokağa çıkarmak yasak. Arabanda dahi polis durdurup köpeği mekruh sayıldığı için öldürme yetkisi var. 'Çat' diye vuruyor mesela." sözleriyle de tepkilerin odağı oldu..

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading